Hvad er et Consumer Bank?

En forbruger Bank er en bank, som accepterer indskud tilbyder tjenester som gør private lån til enkeltpersoner, og giver dig mulighed for person-til-person kontakt på et bestemt sted, der kaldes en filial. Grundlæggende enhver bank, du går ind til at indbetale din lønseddel er en forbruger bank. Udtrykket henviser til, at banken har en fysisk placering eller en filial, og den omstændighed, at den tjener de enkelte kunder. Servering enkeltpersoner i stedet for at virksomheder også kan kaldes detailbanksektoren.

Forbrugeren Banken er faktisk et relativt nyt fænomen i historien om bankvirksomhed. De fleste banker blev oprindeligt bygget for at betjene virksomheder og lande. De var ikke eksempler på en forbruger bank, da de ikke normalt tjenester til enkeltpersoner, medmindre du var meget velhavende og dit indskud finansieret visse aspekter af bankens forretningsmæssige bestræbelser. Det var ikke før omkring midten af ​​1800-tallet, at bankerne begyndte at se værdien af ​​at tilbyde konti og sikker deponering steder for den gennemsnitlige person.

Privatpersoner ofte ikke hjælpe spørgsmål. De var på vagt over for at placere deres penge i hænderne på andre, og frygtede hvad der ville ske, hvis banken mislykkedes. Sådanne begivenheder fandt sted fra tid til anden, og nogle folk gemte deres penge eller endda “udstoppede madrasser” i stedet, for at undgå at give deres penge i en andens pleje.

Flere forbruger bank typer udviklede sig, såsom kreditforeninger og opsparing og lån selskaber. Nogle mennesker specielt foretrak kreditforeninger, da de var “ejet” til en vis grad af de mennesker, der deponeres penge ind i dem. Alle kender den klassiske julen filmen Det er et vidunderligt liv, er tilbøjelige til at huske den scene, hvor der er en køre på George Bailey er Bygning og Lån og den lokale by bank. Som George Bailey forsøger at forklare folk bekymrede over deres penge, er det investerede hele byen i lån til andre mennesker, men nogle mennesker stadig kræve deres penge, koster George og hans kone deres bryllupsrejse.

I lang tid eksisterede frygt for forbrugeren banken for mennesker, fordi der ikke var nogen garanti for, at hvis banken kollapsede du nogensinde se dine penge igen. Dette er ikke længere tilfældet for de fleste forbrugere Bank typer af i dag. De fleste i USA dækket af en forsikring på dit indskud, fra Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Når FDIC rygge en forbruger bank, op til $ 100.000 US Dollars af dine penge er forsikret, bør banken kollaps. Da de finansielle eksperter advare, hvis du har mere end dette beløb, er det bedre at have noget mere end det forsikrede beløb i et pengeinstitut.

I de senere år, med udviklingen af ​​så mange forskellige måder for bank, via internettet, pengeautomater, og telefoner for eksempel har mange detail-bankfilialer lukket. Dette kan være irriterende for folk, når de har brug for at tale med en faktisk person eller drive bankvirksomhed, der kun kan forekomme i person. Nogle banker dog har bemærket, at ikke alle kunder er glade, når grene tæt på, og have investeret penge i at åbne mere grene så kunderne har flere valgmuligheder for, hvordan at udføre deres bank.

Hvad er lønberegning?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvad er de bedste tips til Online Day Trading?
Hvad er en Subledger?
Hvad er en investering Pyramid?
Hvad er nogle gode fundraising idéer?
Hvad er en Homebuyer Tax Credit?
Hvad er finansiel Svig?
Hvad er en Retention Ratio?
Hvad er en guldbarre?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?

Leave a Reply

trade online