Hvad er et fladt marked?

Et fladt marked, er enhver form for markedssituation, hvor priserne på varer, der sælges i denne indstilling ikke bevæger sig meget i begge retninger. Fremskrivninger af fremtidige bevægelse i denne type marked ikke har nogen forventninger om meget i vejen for forandring. Med tilsyneladende ingen antydninger af enhver form for optrend eller nedtrend i den nærmeste fremtid, er markedet sandsynligvis fortsat vil være stagnerende eller flad, indtil nogle tilfælde ryster op både købere og sælgere og indvarsler en periode med stærk konkurrence, der får priserne til at begynde svingende igen .

Der er en række grunde til, at et fladt marked kan udvikle sig. I nogle tilfælde har grund til at gøre, med investorer vælger at bremse handelsaktivitet i forventning om nogle af de store kommende begivenhed, de tror vil gøre en betydelig forskel på markedet. Når denne form for vent-og-se situation foreligger, er det fænomen kaldes en hjort marked, ringer til at tænke på, hvordan en hjort vil fryse i en periode, samtidig med at vurdere situationen, så tag eller anden form for øjeblikkelig handling, når tiden er højre.

En anden grund til et fladt marked indebærer en generel tilstand for stagnation i økonomien. Når dette er tilfældet, er der ikke meget at vinde ved at foretage handler, og investorer har en tendens til blot at holde fast i, hvad aktiverne, de allerede har. I dette scenarie kan der eller kan der ikke være nogle forventning om nogle hændelser, som indtræder, der vil gøre en enorm indvirkning på markedet. Stedet, er investorerne blot venter på den periode med stagnation, resterende følsomme over for enhver lille tegn på, at markedet vil gøre en form for bevægelse den ene eller den anden i en given tidsramme.

Mens et fladt marked kan indebære et fald i den samlede omsætning, det er ikke altid tilfældet. Denne type af markedssituationen kan eksistere, selv når der handles forbliver på nær til normale niveauer. Forskellen er, at markedspriserne af de førende aktiver, der handles på de markeder, der ikke ændrer sig meget fra dag til dag. For nyere investorer, der forsøger at skabe og dyrke porteføljer, kan dette være et godt tidspunkt at erhverve visse aktiver, især hvis historiske data indikerer, at disse aktiver sandsynligvis vil sætte pris på, når fladt marked situationen ender. Selvom det ikke er usædvanligt for nogen markedsplads til at opleve denne form for stilstand nu og igen, kan begivenheder såsom udskiftning af ledelse på et større selskab for handel inden for dette marked, uforudsete naturkatastrofer, og selv store forskydninger i den politiske arena være nok til at støde til fladt marked ud af sin sløvhed og åbne en ny periode med hurtigt svingende priser.

Kan jeg konkursramte på min Studielånssystem?
Hvad er et åbent bud?
Hvad er interessebaseret indkomst?
Hvad er en livrente?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er en grænse Pris?
Hvad er Wealth Management?
Hvad er et tillidsbrud?
Hvad er konsekvenserne af indgivelse af konkursbegæring?
Hvad koster per tusind Mean?
Hvad er Cash-in-Transit?

Leave a Reply

trade online