Hvad er et kreditkort balance overførsel?

Et kreditkort balance overførsel opstår, når et kreditkort indehaver åbner et nyt kreditkort til at betale den gamle. Den gæld og renter er så skylder til det nye selskab, som ofte leverer en afdragsfri periode, hvor en mindre mængde af interesse er opkrævet på de overførte balance. At finde to, en, eller endda nul procent i rente kan være muligt. Ofte denne indledende sats varer for omkring seks måneder til et år efter balance overførsel finder sted. Normalt er der ingen gebyr for overførsel og alle med et gyldigt CPR-nummer og postadresse kan drage fordel af muligheden.

Formål med kreditkort balance overførsler

Balance overførsler er en måde at hjælpe kortholdere afbetale kreditkort gæld. Kreditkort er en stor forretning i dag, med mange virksomheder gør en formue off finansieringsudgifter. Den gennemsnitlige årlige omkostninger i procent er ca 16% på de fleste kreditkort. Med den slags interesse, kan det være svært at betale ned et kreditkort, fordi det konsekvent er at opkræve renter og tilføje til den hovedforpligtede.

For en kyndige forbruger, kan et kreditkort balance overførsel være en glimrende metode til at reducere gælden. Det efterlader den person, fri til at betale ned på kreditkort balance uden at pådrage sig yderligere renter. Ved hjælp af denne strategi, kunne en person potentielt åbne en ny konto, der tilbyder en balance overførsel, når den gamle udløber, overdrage alle saldoen til det nye kort, og begynde en ny afdragsfri periode med lav eller ikke-eksisterende finansieringsudgifter.

Mens kreditkort balance overførsel til gavn for forbrugerne, men gavner også kreditkortselskaber. Et andet formål med balance overførsel er at hjælpe de finansielle institutioner få nye kunder. Mange institutioner tilbyder gratis overførsler og afdragsfri perioder for at tjene mere forretning og i sidste ende flere midler.

Ting at overveje

Realiseringen af ​​en balance overførsel arbejde er en glimrende øvelse, men diligence er påkrævet. Ved overførsel til en ny institution, kan der være nogle fine print fastgjort med skjulte udgifter, såsom transfersummer, årlige gebyrer, og sammenføjning gebyrer. Overførsel gebyret er ofte en procentdel af den samlede overførte balance. Nogle transfersummer vil blive beskåret, normalt omkring $ 50 eller $ 60 US Dollars (USD) eller det kan være betydeligt højere.

Hvad er en Commodities konto?
Hvad er en interaktiv Broker?
Hvad er en virksomhedsovertagelse på lager?
Hvad er sammenhængen mellem inflation og arbejdsløshed?
Hvad er Futures Trading?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er Mortgage Processing?
Hvad er en likviditet fond?
Hvad er Financial Engineering?
Hvordan starter jeg investere?
Hvilken rolle spiller den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor?

Leave a Reply

trade online