Hvad er et subsidieret lån?

Subsidierede lån er studielån, at skabe interesse fordele, mens de studerende deltager i en uddannelsesinstitution samt udvalgte tidsrum efter den studerende forlader institutionen. Den føderale regering betaler renter på et lån med rentegodtgørelse i den tid, at den studerende bliver i skolen og også i den afdragsfri periode, der følger eksamen eller ophør af fremmøde. En lavtforrentede lån kan også være berettiget til en udsættelse periode i nogle tilfælde.

Eleverne oplever, at et subsidieret lån kan lette de finansielle byrder, samtidig tilstræbe en vis grad. Med subventionerede lån, er de studerende fortsat har ansvaret for alle de rentebetalinger, som regel begynder på tidspunktet for optagelse i låneprogram. Da den føderale regering tager sig af rentebetalinger inden tilbagebetalingsdatoen perioden begynder, et subsidieret lån gør det lettere for den studerende til at fokusere på studier og have en mindre økonomisk problem at håndtere.

Selvom der er en række af forskellige programmer, der tilbyder studielån, skal et subsidieret lån opfylder kriterier, der er etableret af den føderale regering. Der findes flere forskellige typer af lån, der er støttet, hvilket gør det muligt for studerende i flere forskellige indkomstgrupper for at ansøge om denne form for finansiel støtte. To af de mest almindelige eksempler på en subsidieret lån er de subsidierede Stafford låneaftalen og Perkins lån.

Derimod er en subventionerede lån, mere eller mindre en standard lån arrangement, selv om nogle programmer kan give fleksibel tilbagebetaling vilkår. Der er ingen pauser på betaling af renter, og det er ikke usædvanligt, at en subventionerede lån til i det mindste kræve, at renter på lånet skal tilbagebetales på en fast plan, selv om betaling af princip er udskudt til efter eksamen.

For studerende, der kan kvalificere sig til et subsidieret lån, give løbetid ikke kun mindre økonomiske bekymringer, mens i skolen. Der er også normalt en seks måneders afdragsfri periode efter endt uddannelse, før betalingerne må begynde. I nogle tilfælde, vil strukturen i et subsidieret lån endda give yderligere henstand perioder, der giver ekstra tid til kandidat til at bosætte sig i et job og begynder at foretage regelmæssige betalinger.

Hvad er Endowment vildledende markedsføring?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Credit?
Hvad er fælles Wedding udgifter?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvordan vælger jeg de bedste globale Penny lagre?
Hvad er operationel leasing?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?
Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvad er en debetnota?
Hvad er Business Biludlejning Forsikring?
Hvilke faktorer påvirker en ejendomsmæglers Kommissionen?

Leave a Reply

trade online