Hvad er et syn udkast til?

Sight udkast er finansielle instrumenter, der skal betales på efterspørgslen, når forelagt af betalingsmodtager. Dette står i kontrast til den tid udkastet, hvor instrumentet ikke kan honoreres, indtil en bestemt dato i fremtiden. Det er ikke usædvanligt for en eksportør at anvende et syn forslag som den mest hensigtsmæssige form for betaling, når arrangere transporten af ​​varer til en kunde baseret på en international placering.

I nogle tilfælde, er et syn forslaget var der sammen med alle andre dokumenter, der er relevante for forsendelsen. For eksempel kan udkastet blive inkluderet sammen med kopier af forhandlingerne dokumenter, der forklarer at betingelserne for salget. Alle kontrakter, shipping instruktioner, eller dokumenter, der er nødvendige for toldområdet vil også ledsage udkast. Dette giver eksportøren med alt, hvad der er nødvendig for at færdiggøre Forberedelse og forsendelse af kundens ordre.

En af de vigtigste fordele ved synet udkast er, at dokumentet tillader, at eksportøren skal være sikker på betalingen for forsendelsen. Samtidig har eksportøren mulighed for at gennemgå de ledsagende dokumenter, og sørg for, at kundens forventninger er i harmoni med udfaldet af ordren forhandlingerne. Hvis der er nogen forskel mellem de dokumenter, kan problemet løses, inden forsendelsen forlader hjemhavn. For eksempel, hvis forhandlingerne dokumenter viser én pris for ordren og udkastet viser et andet tal er det muligt at forene de spørgsmål, før noget er afsendt. I sidste ende, dette sparer både eksportøren og modtageren en masse tid og besvær.

Selvom et syn forslag defineres som en pay on demand dokument, betyder det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at udkastet er hædret med det samme. I de fleste tilfælde, vil banken modtagelsen af ​​udkastet tage lidt tid til at kontrollere dokumentet, sammen med en anden andre dokumenter, der er præsenteret med synet udkastet. Enhver tilsyneladende problemer med dokumenterne er indberettet til betalingsmodtageren, som de opdages, hvilket gør det muligt at kontakte kunden og tage de nødvendige foranstaltninger for at løse situationen. Hvis alt er i orden, vil betalingsmodtageren modtager fuld kredit for de midler, inden for en til tre arbejdsdage. I nogle situationer, hvor banken og oplæser af udkastet har etableret et løbende samarbejde, kan de midler, der stilles til rådighed i løbet af få timer i stedet for dage.

Hvad er Chain Banking?
Hvordan vælger jeg de bedste Cash Advance?
Hvad er netto renteomkostninger?
Hvordan beregner jeg et break-even punkt?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?
Hvad er fordele og ulemper ved Balloon betalinger?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktierne?
Hvad er en boligejer Insurance Premium?
Hvad er Egenkapital aktier?
Hvad er en skat Haven?
Hvad er en optimal portefølje?

Leave a Reply

trade online