Hvad er ETF gebyrer?

ETF gebyrer er afgifter eller gebyrer, der vurderes om behandling af transaktioner med børsnoterede fonde. Anklagerne selv er undertiden benævnt administrationsgebyrer eller muligvis transaktionsgebyrer, afhængigt af indstillingen. Siden børsnoterede fonde repræsenterer en af ​​de lavere omkostninger former for investering, mæglere og forhandlere ofte fastsat ETF gebyrer til priser, der er acceptable for investorer og udgør ingen hindring for aktiv og hyppig handel med disse typer af investeringsforeninger.

Som enhver form for kapitalanbringelse, har del af ETF gebyrer involveret at gøre med den faktiske køb eller salg af de involverede aktiver. Afhængig af transaktionens struktur, vil den mægler, der udfører køb eller salg indsamle en kommission. Denne provision er undertiden i form af et fast beløb pr udført ordre, eller kan være en procentdel af den samlede værdi af de handlede aktiver. Investoren er informeret forud for transaktionen, hvordan de gebyrer konfigureret, så der er ingen overraskelser på bagsiden ende, når afgifterne vurderes og anvendes til investors driftsregnskab.

Sammen med ETF gebyrer, der vurderes på tidspunktet for et køb eller salg, kan børsmæglerselskaber også opkræve hvad der er kendt som vedligeholdelse gebyrer. Disse gebyrer har at gøre med den indsats, der iværksættes af de fondsforvaltere og mæglere til at indberette gevinster og tab for investoren på regelmæssig basis. Typisk er disse typer gebyrer fratrækkes forrentning af de aktiver, der findes i fonden, selv om disse gebyrer kan faktureres direkte til investor i tilfælde af, at indtjeningen ikke at dække de basale udgifter til en given periode.

Som med andre typer af investeringsmuligheder, er ETF gebyrer blot en del af udgifterne til at gøre handel og besiddelse af aktiver i en eller anden form for finansiel portefølje. De gebyrer, der bidrager til at dække de udgifter, som mæglere og andre, der er involveret i investeringsprocessen, som de tager tiltag på anmodning og på vegne af deres investering kunder. Et af målene for de fleste investorer er at låse i den laveste tidsplanen for disse og andre gebyrer og afgifter ved at gøre nogle sammenligning shopping med forskellige børsmæglervirksomheder. Brokerages kan give rabat tidsplaner af afgifter for investorer, der gør en stor del af forretninger med virksomheden, hvilket gør det muligt for high end investorerne at shoppe rundt og finde en velrenommeret mægler, der opkræver en konkurrencedygtig pris på både ETF og gebyrer i forbindelse med gensidig fonde og andre investeringsmuligheder.

Hvad er ejendomsmægler?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvordan Valutakurser Sæt?
Hvad er et Clearing-konto?
Hvordan starter jeg en Baby College Fund?
Hvad er Free Enterprise?
Hvad er asymmetrisk information?
Hvordan arrangerer jeg for at få børnebidrag fra Direct Deposit?
Hvad er en elektronisk Check Deposit?
Hvad er en levende tillid?
Hvad er et udskudt Del?

Leave a Reply

trade online