Hvad er Financial Stability Board?

Financial Stability Board (FSB), er et andelsselskab institution, oprettet for at rådgive verdens ledere på finanspolitikken. En efterfølger til en tidligere organisation, Financial Stability Forum (FSF), var den FSB oprettet i 2009, efter et opkald ved G20-ledere til at udvide omfanget af forum for større effektivitet. Selv om der er mange vigtige tjenester FSB har til formål at levere, dens største mandat hjælpe finansiel stabilitet i hele medlemslande og den større verden.

Den oprindelige Financial Stability Forum skabt en diskussion og rådgivende gruppe, der fokuserede på de nationale og globale finansielle spørgsmål. FSF mødtes lederne af de nationale og centralbanker, internationale markedsanalytikere, og andre finansielle fagfolk og rådgivere med en betydelig synspunkt på internationale finansielle stabilitet. Gennem udvalg og rapporter, forsøgte FSF at forbedre kommunikationen, samarbejdet og standarder i den finansielle verden. I 2009 skiftet til Financial Stability Board forsøgt at udvide omfanget af opmærksomhed, der samler økonomiske ministerier og fagfolk, der repræsenterer mere end 20 lande, sammen med flere internationale og multinationale finansielle institutioner.

En af de primære mål i Financial Stability Board er at skabe frivilligt sikkerhed og praksis standarder for finansielle institutioner verden over. Disse standarder er udviklet som et resultat af forskning, undersøgelser og analyser udført af medlemmer af FSB. Ved at oprette disse standarder, er det generelle håb om, at nationer vil være mindre sårbare over for visse typer af økonomiske krak, som dem skabt af økonomiske bobler.

Et andet vigtigt mål for FSB er at analysere og rapportere om finansielle risici eller risici i andre dele af aktivitet, der i væsentlig grad kan skade den globale økonomi. Ud over at vurdere risici, arbejde udvalg og bestyrelser at fremlægge eventuelle handlingsplaner for ledere for at undgå risici fra aktualiserende, eller i det mindste minimere skaden. I dette mandat, virker Financial Stability Board beredvilligt med internationale organisationer som Den Internationale Valutafond (IMF) og Verdensbanken, til at skabe indikatorer og varslingssystemer for forskellige mulige kriser.

Et stabilt finansielt system er afgørende for sundheden for både nationale og globale økonomi. Financial Stability Board og samtidig ikke har nogen direkte magt, har en fantastisk mulighed for at påvirke eller i det mindste uddanne verdens ledere om sikker og effektiv lovgivningsmæssige politik, som kan forhindre finansielle ødelæggelser. Med et langt bredere anvendelsesområde end sin forgænger, FSF, kan Financial Stability Board være i stand til at koordinere indsatsen på et bredere og mere effektivt grundlag end nogensinde før.

Hvad er en Equity bidrag?
Hvad er en Money Market checkkonto?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad er en forpligtelse brev?
Hvad er en sygeforsikring Exchange?
Hvad er et konglomerat?
Hvad er 1099-MISC?
Hvad er forskellen mellem Capital Markets og Money Markets?
Hvad er en blind tillid?
Hvad er en afsluttende erklæring?
Hvad Er Libo Bedøm?

Leave a Reply

trade online