Hvad er fordele og ulemper til amortiseret lån?

Når finansiering fagfolk taler om amortiseret lån, er de henvise til en moderne processen med at nedbryde et almindeligt lån til let månedlige betaling tidsplaner. I amortiseret lån, udgør hele interesse og princippet kombineres til at danne stabile månedlige betalinger, der, givet en fast rente, varierer ikke. Amortiseret lån er populære hos større lån

Selv om en bil lån kan i nogle tilfælde være afskrevet, et realkreditlån er et førsteklasses eksempel på en amortiseret lån, og de fleste realkreditinstitutter insistere på amortizing deres lån.

Amortiseret lån har forskellige fordele og ulemper. Nogle låntagere elsker dem, og andre gør ikke. Mange af de fordele, forholde sig til, hvor nemt afskrives lån er til at betale. Mange af ulemperne fokusere på særlige emner omkring klarhed i udlån.

Et af de vigtigste gode pointer om amortiseret lån opsætninger er, at de giver en klar, sæt månedlig betaling til låntager. Den amortiserede lån er også ofte nemmere at spore, fordi det betalte beløb for hver måned er en given, hvor uregelmæssige betalinger kan forårsage en masse forvirring. Optagelse af et amortiseret standard i realkreditudlånet bidrager også til en mere enkel proces.

Nogle låntagere og andre påpege, at det nuværende system i mange nationer ved hjælp af et amortiseret lån system ikke er perfekt. For nogle begyndelsen låntagerne, ville en ikke-amortiseret lån være nemmere at forstå. Der er også et vigtigt spørgsmål omkring egenkapital

egenkapital er den mængde kapital, som bliver bygget op som låntagere afbetale lånet. Med en amortiseret lån, er egenkapitalen ikke opbygge “på den forreste ende,” hvilket betyder, at selv hvis låntageren holder fast i en ejendom i flere år, vil deres aktier i den pågældende ejendom være meget lav på grund af mangel på fremad betalinger.

En anden væsentlig negativ debatpunktet om amortiseret lån i forbindelse med tanken om, at afskrivning går mod forskellige udlån principper fastlagt af forbrugerens fortalere. For mindre lån gerne bil lån, personlige lån eller payday lån, hvilket efterlader et lån i form af en “månedlig betaling” er ofte vildledende til låntager. Det vedrører ikke hvor mange penge låntager betaler på den oprindelige gæld over lånets løbetid. Nogle ser dette som drager fordel af en låntager, og gør ikke anbefale afskrivninger for mindre lån. Dette problem kan løses, når långiverne omfatte supplerende oplysninger i en amortiseret låneaftale, som tydeligt viser låntagerne, hvad de vil betale i alt, og hvordan de kan undgå større renter på lånet ved øjeblikkelig tilbagebetaling.

Hvad er clearede midler?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvad er fælles Small Business udgifter?
Hvad er en ETF?
Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er de forskellige typer af fundraisers?
Hvad er en frossen Pension?
Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er et certifikat for deltagelse?
Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad er en Silver Penny?

Leave a Reply

trade online