Hvad er fordele og ulemper ved en ballon bil lån?

Den primære fordel ved en ballon bil lån er lav månedlige betalinger, modvirket af de største ulempe, det eneste store ballon betaling for at klare lånet, når det udløber. Denne type af auto finansiering kan være nyttigt for låntagerne i visse situationer, som folk, der planlægger at sælge eller refinansiere før lånet kommer på grund. For andre kan det potentielt skabe et problem da de ikke kan være stand til at dække ballon betaling. Långivere med denne mulighed kan også have andre lån, og den kan hjælpe med at sammenligne de månedlige betalinger på forskellige typer, sammen med det beløb der vil blive udbetalt over længden af ​​lånet.

I denne type finansiering, få folk til en række af lave månedlige betalinger, efterfulgt af en stor “ballon betaling” med den resterende del af hovedstolen. Den store fordel for låntagerne er, at de månedlige udgifter til bil lån er meget lavere end med traditionelle lån. Dette kan tillade dem at spare penge, dedikerer midler til andre aktiviteter eller balance månedlige gældsbetjeningen mere effektivt. Når betalingen på ballonen billån kommer på grund, men mennesker har brug for til at betale en masse penge på en gang, og hvis de ikke er parate, kan de standard.

Lokomotivførere, der kun brug for en bil midlertidigt og ikke ønsker at udleje eller ikke kan gøre det måske overveje en ballon bil lån. De månedlige udgifter til drift kan være lav, der giver dem mulighed for at få adgang til en bil uden at synke en væsentlig investering i det. Denne type lån kan også være nyttigt for folk, der har til hensigt at refinansiere, selv om dette kan komme med forbehold. Hvis en chauffør ikke kan refinansiere en bil, vil ballonen betalingen stadig komme på grund, og kunne være en væsentlig forpligtelse.

Et væsentligt problem med en ballon bil lån er den hurtige afskrivning mange biler erfaring som de bliver ældre. Chauffører kan ende med at følge mere end en bil er værd før lånets løbetid er overstået. Hvis de forsøger at sælge bilen for at rydde ballonen bil lån, kan de ikke få penge nok til at dække ballon betaling. Långivere har bekymringer om dette som godt, fordi folk undervands på aktiver er mere tilbøjelige til at misligholder deres lån, så de kan vurdere kredit optegnelser grundigt, før der tilbyder ballon finansiering.

Købere, der er parate til at afsætte penge til at sikre, at de vil være i stand til at råd til den ballon betaling kan have gavn af denne form for finansiering. Andre bilister ønsker måske at overveje. Lav månedlig ydelse kan appellere til købere, der ikke er i god finansiel situation, men tror, ​​de vil være bedre stillet i flere år. Personer i denne position vil måske spørge sig selv hvad de vil gøre, hvis de ikke gør flere penge ved at den tid, de behøver for at begynde at spare for ballonen betaling.

Hvordan kan jeg udvikle en god udgifter vaner?
Hvad er en Silver Penny?
Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er finansiel genforsikring?
Hvad er Online Private Banking?
Hvad er Margin Buying?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er det bedste tip til forbedring af en Asset / Equity Ratio?
Hvad er udskudte indtægter?
Hvad er et udbytte?
Hvad er en Vostro-konto?

Leave a Reply

trade online