Hvad Er formindskelse af værdi?

Formindskelse af værdi eller mindre værdi, er tabet af finansielle værdi af noget på grund af skader. Dette begreb refererer ofte til køretøjer, ejendom eller andre finansielle investeringer. Med køretøjer afhænger mængden af ​​mindsket værdi af om iboende reduceret værdi eller i forbindelse med reparationer mindsket værdi var årsag til tab af værdi. Iboende mindsket værdi betyder, at der er nogle problemer med køretøjet, som ikke var forårsaget direkte af en ulykke. Repair-relateret mindsket værdi refererer til tabet af værdien efter reparationer efter en ulykke.

Det beløb, hvormed værdien var formindsket afhænger også af omfanget af skader, der skete. Et eksempel på forringelse af værdi, er forskellen i det beløb, nogen ville være villig til at betale for to biler, hvis de var nøjagtig den samme, bortset fra, at den ene var beskadiget i en ulykke. Derfor er det ekstremt vigtigt, før de køber en brugt bil til at spørge, hvorvidt det nogensinde har været i en ulykke.

Formindskelse af værdi krav er normalt indregnes, når en anden person var skyld i ulykken. Første-part hævder er dem, hvor offeret, som gør kravet er skyld i ulykken. Formindsket værdi vil typisk ikke blive anerkendt i disse tilfælde, og forsikringsselskaber er hurtige til at påpege. Dog vil forsikringsselskaber ikke altid afslører, at tredjeparts forringelse af værdi krav er næsten altid anerkendt, og skaden kan indsamles af offeret fra den anden persons forsikring. Dette er reguleret ved lov, som siger, at ofrets situation skal genoprettes så meget som muligt af den person, der var ansvarlig for ulykken.

Et forlig, som tager fat forringelse af værdi, er det enkleste måde at sortere gennem eftervirkningerne af en bilulykke. Offeret skal indgive en klage til den formindskede værdien af ​​hans eller hendes køretøj. Men hvis offeret var også årsag til ulykken, bliver det en første parti forringelse af værdi krav. Dette håndteres i henhold til køretøjets ejer forsikring politik. Hvis forsikringsselskabet nægter at betale mindre værdi, kan ejeren af ​​køretøjet skal kunne holde virksomheden ansvarlige.

Når formindskelse af værdien bruges til at diskutere ejendom, det refererer til erstatning for den ejendom, som afspejler et fald i værdi. Konsekvenserne for mindske værdien af ​​fast ejendom er ofte konkretiseres i en kontrakt for det stykke ejendom. I kontrakter om fast ejendom, betyder formindskelse af værdi forskellen mellem værdien af ​​bygningen på det tidspunkt, den blev bygget og dens værdi efter skaden indtraf.

Hvad er et Tender Offer?
Hvad er fælles Wedding udgifter?
Hvad er Hospitality Financial Management?
Hvad er manglende forsikring?
Hvad er indkomstskat?
Hvad er en 1099 formular?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er personlig rigdom?
Hvor kan jeg få gratis juridisk rådgivning?
Hvad er Konverterbare Stock?
Hvad er de bedste måder til at sænke en Gas Bill?

Leave a Reply

trade online