Hvad er forskellen mellem Kreditforeninger og banker?

Kreditforeninger og banker er mere ens, end de er forskellige. Begge er finansielle institutioner, der tilbyder en bred vifte af serviceydelser til deres indskydere, der spænder fra opsparingskonti til boliglån. Den underliggende filosofi bag pengeinstitutter og kreditforeninger er forskellige, dog med den afgørende forskel er, at bankerne drives med det formål at skabe profit, mens kreditforeninger generelt drives som non-profit, community-baserede institutioner.

Denne praksis med bankvirksomhed er gammel

for næsten lige så længe folk har haft penge, har bankfolk været til stede til at behandle den. Kreditforeninger dato til 1900-tallet, da de oprindeligt blev etableret som arbejdere kooperativer. I det 20. århundrede begyndte flere brancher at skabe deres egen kreditforeninger, så medlemmer af bestemte industrier eller ansatte i forskellige virksomheder til at nyde kredit medlemskab af fagforening, og kreditforeninger blev også åbnet mere generelt for offentligheden.

I en kredit union, skal man være medlemmer for at blive indskyderne. Medlemskab er normalt så simpelt som at åbne en ny konto med et minimum indskud. Medlemmer bliver en del ejere i kredit union, der modtager aktier, der er baseret på, hvor meget de har på indbetaling. Mennesker med store mængder af midler få flere aktier, som giver dem ret til et større andel af æren fagforeningens overskud fra at investere og udlån.

Bestyrelsen på en kredit union er klassisk valgt eller består af frivillige, og medlemmer alle deltage i valg og større økonomiske beslutninger. Derimod er en bank ejet af en privat virksomhed, med en bestyrelse udpeget af selskabet eller aktionærerne i selskabet. Indskydere i banken kan modtage renter af visse typer af konti, men det ikke alle.

Andelslånekasser fokus på at fremme sparsommelighed, tilskynde folk til at gemme og bruge deres penge fornuftigt. Ud over at tilbyde traditionel opsparing, som regel kreditforeninger udbudt aktie udkast til regnskab, ellers kendt som kontrol af regnskaber, og de kan yde lån og udstede kreditkort til deres medlemmer, som regel ved lav rente. Mange kreditforeninger også fremme udvikling af lokalsamfundet at holde penge i et samfund og gør det nemt for medlemmerne at investere i lokale projekter. Den Credit Union model ofte fremmes som en teknik, der kan bruges til at fremme en bæredygtig udvikling fra bunden, ved at tilskynde de enkelte lokalsamfund til at udvikle økonomisk uafhængighed, i stedet tilføre kapital til et område.

Banker kan være lokalt baseret, men mange har flere afdelinger på tværs af en stor region. Nogle banker opererer internationalt, flytte enorme mængder af penge på en daglig basis. For kunder, give banker bekvemmeligheden af ​​international adgang, og de kan til tider tilbyde en høj rente på indlån på grund af deres involvering i høj risiko, højt afkast investeringer.

En kredit union ofte bryster sig af personlig, venlig betjening og styrken af ​​sin forbindelse i et fællesskab. Nogle kreditforeninger fungerer mere som banker, og i nogle tilfælde kan en kreditforeninger endda køres som for-profit institutioner, der opererer langs den kredit union model. Banker, derimod, har tendens til at være meget standardiseret og fokuseret på at tilbyde sammenhængende, professionel service, ikke nødvendigvis tilpasse tjenester til behovene af bestemte kunder.

I lande, hvor de statsgarantier indeståender på op til et vist beløb, er banker og kreditforeninger som regel begge dækket, hvilket gør dem lige så sikkert for indskydere. Folk, der ønsker mere information om, hvorvidt deres midler er forsikret, bør kontakte de agenturer, der håndterer indskydergaranti for at se, om deres finansielle institution er opført som medlem.

Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?
Hvad er en børsintroduktion?
Hvad er fordelene ved Mobile Banking?
Hvad er International Investment Banking?
Hvad er de forskellige Fleksibel Spending Kontoregler?
Hvad er afhængige påstande?
Hvad er de bedste tips til effektiv økonomistyring?
Hvad er partner Buyout?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er en balance?
Hvad er en Totten Trust?

Leave a Reply

trade online