Hvad er forskellen på en pension og social sikkerhed?

Forskellen mellem en pension, og Social Security er ganske radikalt, og mens visse sociale programmer kan ligne pensioner, er ingen del af Social Security administreret som en pensionsordning. Pensioner er pensionsydelser, som gives til folk, der har indbetalt til en pensionsordning, eller som har fået tildelt pension af en arbejdsgiver. Social sikring er en social forsikring program i USA, som giver en lang række tjenester, hvoraf den ene er skattebetalte ydelser til de ældre. Når folk taler om “social sikring”, de normalt tænker på disse fordele, og nogle folk taler om en sociale pension, yderligere forvirrende spørgsmålet.

Pensioner kan finansieres på mange forskellige måder. Medarbejdere kan betale til en pensionsordning, som de arbejder for en arbejdsgiver, eller de kan banken midler privat i en pensionering konto, som vil virke som en pension. Pensioner kan også finansieres af arbejdsgivere, fagforbund eller regeringen. Afhængigt af, hvordan pensionssystemet er organiseret, kan midlerne krænges mod modtagerens eventuelle pension, eller de kan udbetales efter behov.

The Social Security Administration tilbyder en række fordele for amerikanere med handicap, pensionerede amerikanere, og efterladte ægtefæller og børn af personer, der er døde. Sociale sikringsydelser indeholde sundhedsmæssige fordele for visse amerikanere, dagpenge, midlertidig hjælp i tilfælde af behov, og månedlige betalinger, der distribueres til folk som pensionerede seniorer. Disse månedlige betalinger føre mange mennesker til at sammenligne en pensions-og socialminister, men i virkeligheden Social Security er en form for forsikring, ikke en pension. Sociale ydelser kommer fra føderale skatter betalt af arbejdende amerikanere, som modtager ydelser senere i livet er baseret på, hvor meget de har betalt ind i systemet.

En afgørende forskel mellem pension og social sikring er, at sidstnævnte er en amerikansk regerings program versus et privatejet pensionsordning. Der er dog en pension og social sikring også administreres og finansieres forskelligt, og disse fordele er designet til forskellige personer. Pensioner er brugt verden over til at give pensionsindtægt til folk, og de er ikke tilgængelige for mennesker med handicap, medmindre disse handicap blev erhvervet på arbejdspladsen, eller folk, der aldrig har fungeret. Social Security er en stor forsikring pulje, hvor alle arbejdende amerikanere løn.

Det er muligt for en amerikansk at få en pension og sociale ydelser, som for eksempel i tilfælde af en person, der arbejder for et selskab, som finansierer pensionskonti for sine medarbejdere. I virkeligheden, fordi de sociale ydelser er ofte meget lav er det svært at overleve på disse fordele alene, medmindre modtageren ejer hans eller hendes hjem, eller har en sekundær indtægtskilde som et job, en pension, eller en fond. En pension, på den anden side har til formål at give penge nok for modtageren til at overleve på pensionen alene, selv om dette ikke altid er muligt.

Hvad er en rejseforsikring Premium?
Hvad er en Vostro-konto?
Hvad er immaterielle omkostninger?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvad er ubegrænset ansvar?
Hvad er en luksus skat?
Hvad er et engangsbeløb?
Hvad er rekapitalisering?
Hvad er en virksomhedsovertagelse på lager?
Hvad er en variabel omkostning?

Leave a Reply

trade online