Hvad er fractional ownership?

Fraktioneret ejerskab er væsentligt delvist ejerskab af en ejendom. Med fractional ownership, er en ejendom ejet og fælles af mindst to, og ofte flere, individer. Denne form for ejerskab er populær ferie egenskaber og resorts.

For at forstå fractional ownership, overveje en stor, og dyre, ejendom, som kan være svært at købe og pleje på egen hånd. I stedet for at blive eneejer af ejendommen, køber du en andel af det, som gør 15 andre personer. Nu, du ejer 1 / 15 af ejendommen og har andre at dele byrden med vedligeholdelse og skatter. Selvom denne mulighed er populær blandt større ejendomme, kan det anvendes med mindre, lavere omkostninger egenskaber som godt.

Ofte folk forveksler brøkdele ejerskab med timeshare. Både brøkdele ejerskab og timeshare situationer er fælles med ferie og resort-lignende egenskaber. Med en timeshare, men ville du købe en bestemt mængde af tid at bruge på ejendommen, såsom 3 uger ud af hvert år. Du ville faktisk ikke ejer nogen del af ejendommen. Med fractional ownership, ville du faktisk ejer den del af ejendommen, du køber.

Når du vælger til fraktioneringseluering ejerskab i en ejendom, vil der være dele involveret. For eksempel, hvis du køber en andel i en ejendom med tre andre fraktioneret ejere har du måske brug af ejendommen i en uge ud af hver måned. De andre ejere ville have deres uger som godt, og du ville ikke have brug af ejendommen på det tidspunkt. Husk imidlertid, at hver fractional ownership ejendom er forskellige, og nogle tillader ejere til at bruge de egenskaber mere eller mindre end en uge om måneden.

Nogle personer vælger at bruge fractional ownership at tjene penge. For eksempel, hvis en ejer ikke planer om at bruge nogle af eller alle sine tildelte uger kan han vælge at leje dem ud til andre. Afhængigt af hvor meget han anklager, kan han være i stand til at opnå en fortjeneste. Han kunne endda være i stand til at leje sit uger til andre ejere, der giver dem mulighed for at bruge mere tid på ejendommen. Regler om leje ejendommen til andre, er som regel dækket i en fractional ownership kontrakt.

Fraktioneret ejerskab er attraktivt for mange, fordi det giver en nem måde at eje ferie ejendom. Med denne form for ejerskab, har du et sted at gå til ferie, men alligevel er frigjort fra at være eneansvarlig for ejendommen og dermed forbundne udgifter. I de fleste tilfælde tager en tredjepart eller administrationsselskab sig af alt fra vedligeholdelse og værktøjer til skatter og forsikring. Selvom du har lidt ansvar med en fractional ownership, behøver du får skøde på ejendommen, med angivelse af antal aktier du ejer. Du kan gave det eller sælge det som du ønsker.

Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er iShares?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad er Treasury Stock?
Hvad er erhvervsansvarsforsikring?
Hvad er en Derivatives Exchange?
Hvad er en priskrig?
Hvad er et realkreditlån mægler?

Leave a Reply

trade online