Hvad er fremskyndet afskrivning?

Som et middel til at sikre hurtigere skattefradrag på aktiver, er begrebet fremskyndet afskrivning længe været en almindelig praksis. Væsentlige, fremskyndet afskrivning gør det muligt for ejeren at tage større afskrivninger for værdiforringelse af udvalgte varer og egenskaber på et tidligt tidspunkt, med den forståelse, at de samme varer og ejendomme ikke vil være berettiget til samme niveau af afskrivninger i senere. Her er nogle grundlæggende på vej afskrivning fungerer, og hvordan fremskyndet afskrivning kan nogle gange gøre en god mening.

Den grundlæggende idé bag afskrivninger er, at enhver god eller ejendom aldre, der er en vis slitage, der meget vel kunne gøre det element af mindre værdi. Afskrivninger tager hensyn til, at faldet værd og giver virksomhederne mulighed for at registrere en rimelig og retfærdig aktuelle værdi, når de vurderer den samlede nettoværdi af selskabet. Dette beløb Afskrivningsgrundlaget er ofte tilladt som et skattefradrag for det pågældende kalenderår.

Fremskyndet afskrivning simpelthen gør det muligt for ejeren at drage fordel af større skattefradrag nu, snarere end senere. Hvad dette betyder er, at ejeren ikke skal bruge det, der kaldes lineær afskrivning. Retlinie metoder ville betyde, at ejeren vælger at gå med gennemsnitlig afskrivningsperiode mængder, snarere end den fremskyndede type. Dette vil betyde, at i de senere år, vil ejeren ikke kunne påberåbe sig nogen afskrivninger på aktivet. Men betyder det, at den samlede indvirkning på ved hjælp af accelererede beløbet som en skat skjold for et år eller to kan faktisk være meget godt for virksomheden på kort sigt.

Som et eksempel, køber et selskab, en ny leverance varevogn. Det første år, vil selskabet have mulighed for at erklære standard afskrivning på køretøjet og bruge det som et skattefradrag, eller at erklære en accelereret fradrag og bruge det meste af den tilladte afskrivning for de næste mange år. Selv om dette vil betyde, at Van vil ikke generere et skattefradrag i de senere år, betyder det, at størrelsen af ​​den faktiske fradrag det første år kan være nok til delvis dækning af udgifter til køb af varevogn. Samlet set betyder det, driftsomkostninger for kalenderåret vil være lettere at dække. Slutresultatet er, at virksomheden får en pæn skattelettelse, og en ny varevogn, alle inden for et skatteår.

Der bør udvises forsigtighed ved anvendelse af princippet om fremskyndet afskrivning. Når du står på overfladen begrebet kan synes en meget tiltalende måde at få mest muligt ud af ejendomme og aktiver på den forreste ende, er der også den mulighed, at den praksis kan resultere i økonomiske problemer senere i år. Før der træffes en beslutning om at udnytte hurtig afskrivning for at generere et skattefradrag, er det altid en god ide at køre et par regnskabs-scenarier og se, hvad sæt omstændigheder kan sættes i bevægelse som følge af brugen af ​​den fremskyndede afskrivning model. Det kan ikke være i den bedste interesse for virksomheden at udnytte hurtig afskrivning på frontend. Høring mellem finansielle officerer og et kvalitetsprodukt revisionsfirma vil bidrage til at gøre det klart, hvorvidt brugen af ​​fremskyndet afskrivning er i den bedste interesse for selskabet.

Hvad er Life forsikringssvindel?
Hvad er en udenlandsk Exchange hækken?
Hvad er vandret Diversificering?
Hvad er et marked model?
Hvad er virtuelle kreditkort terminaler?
Hvad er de forskellige typer af Futures Trading Systems?
Hvad er et Clearing Broker?
Hvad er en Dealing skrivebord?
Hvad er involveret i finansielle analyse af informationer?
Hvad er aktionær Analyse?
Hvad er Udbytte pr Share?

Leave a Reply

trade online