Hvad Er FTSE Small Cap?

FTSE small cap-indekset er et indeks relateret til nogle af aktiviteten på London Stock Exchange (LSE), en af ​​de største nationale børser verden over. Aktierne handles på LSE er bundtet i flere forskellige indeks, som viser, investorer, hvad der sker med en række børsnoterede britiske virksomheder. FTSE small cap-indeks viser nogle af de mindre og mindre etablerede virksomheder og deres samlede værdi.

FTSE small cap-indekset opdateres løbende og ligner en aktiediagram. Erhvervsdrivende kan komme up-to-the-minutters takstoplysninger om at basere beslutninger om investeringer i small cap fonde, small cap aktier, eller andre muligheder. FTSE small cap indekset repræsenterer flere hundrede af de mindre LSE lagre. Et andet indeks kaldet FTSE Alle Aktier Indeks udgør en større kurv af aktier.

FTSE ikke er en forkortelse for en del af LSE. Det er et uafhængigt selskab, der driver de forskellige indeks spore forekomster til LSE. FTSE har store finansielle bagmænd, herunder store virksomheder og institutioner i Storbritannien. Investorer bør vide, hvorfor de bør se på FTSE small cap-indeks, og hvad det repræsenterer. Small-cap aktier er aktier med en bestemt størrelse på markedsværdi. Markedsværdi er et samlet beløb af udestående aktier. For at få denne Trøst, gange antallet af udestående aktier med den aktuelle pris for en enkelt aktie.

Forskellige virksomheder har forskellige tærskler for ringe bestande “small cap” aktier. Nogle mener, small cap lagre, der skal lagre af virksomheder med samlede markedsværdi, der er mindre end en eller to milliarder dollars. Ser man på FTSE small cap-indeks vil vise, hvad virksomhederne og hvad kapitalisering størrelser anses generelt for at være små-cap aktier på børsen i London.

Når man ser på bevægelsen af ​​small cap aktier via en small cap aktieindeks, bør de erhvervsdrivende være opmærksom på nogle af de risici af disse mindre børsnoterede aktier. Som regel er små-cap aktier er mindre tilbøjelige til at være forpligtet til at opfylde strenge regnskabsstandarder. Mange af dem er mindre kapitaliserede end nogle af de større og mere etablerede virksomheder. Mange kan have mindre likviditet end det store ‘værdi bestande “eller” blue-chip aktier “, der kan have været kendt på markedet i årevis, eller endda årtier.

I det store maskineri London Stock Exchange, giver FTSE small cap-indeks investorer et indblik i, hvordan de mindre virksomheder gør, og hvordan midler eller finansielle produkter, som investerer i disse lagre kan ændre sig over tid. Ser man på indeks som disse som en del af teknisk analyse af en bestand eller fond. Sammen med at sprede investeringerne og sporing af priserne ved hjælp af indekset oplysninger som en generel barometer for pris og værdi kan være et aktiv for en nybegynder eller en erfaren erhvervsdrivende.

Hvad er en forsikringspræmie?
Hvad er en vurdering?
Hvad er en bank Afskærmning?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
Hvad er en Mortgage Bond?
Hvad er en investering Theory?
Hvad er en lærer Credit Union?
Hvad er aktivklasse Retur?
Hvad er en fordringshaver?
Hvad er Indtægter Udgifter?
På forsikringsområdet er det, genanskaffelsesværdi dækning?

Leave a Reply

trade online