Hvad er Futures Trading?

Når de fleste mennesker tænker på futures handel, to ting kommer til at tænke: ekstraordinær finansiel risiko, og meget rige mennesker. Disse to ting ofte går hånd i hånd, men ingen steder er, at sagen mere end i verden af ​​futures handel. Futures er kontrakter om levering af bestemte mængder af en bestemt vare, på en bestemt dato i fremtiden. Mange af de råvarer, der indgår i futures handel er landbruget, såsom hvede, svinekød maver, og appelsin juice koncentrat. Der er dog futureskontrakter med mange andre “varer” såsom ædle metaller, valutaer, og endda renter, også handles og udveksles.

Futures handel er i modsætning til mange andre former for investering, fordi man ikke er forpligtet til at eje eller endda købe varen. Alt hvad der er nødvendigt, er at lave en spekulation om, hvor prisen på en bestemt vare er på vej hen, og træffe en beslutning baseret på denne. Hvis en investor skulle spekulere på råolie, for eksempel, og han eller hun forventede, at prisen for at gå op i fremtiden, ville investor købe råolie futures kontrakter. Og hvis han eller hun forventede, at prisen ville være at gå ned, ville investor sælge råolie futures.

Det store flertal af kontrakter udveksles i handel med futures handles af spekulanter, der realisere deres position, inden kontrakten udløber, idet der enten en gevinst eller et tab fra transaktionen. Med andre ord, er levering af varen ikke er så ansvarlig for investor. Den spekulant er involveret i handel med futures dog, spiller en vigtig rolle i økonomien. Mest af alt, de gør det lettere for dem, der faktisk nødt til at levere eller modtage råvarer, for at planlægge for fremtiden.

For eksempel kan en hvede landmand ønsker at sikre den pris, han får for hvede har han vokser, men har endnu ikke høstet. For at sikre sin pris, kan han sælge en futures-kontrakt, der svarer til mængden af ​​hvede han forventer at høste. En producent som et brød selskab kan købe kontrakten, også garantere den pris, de vil betale, når kontrakten kommer på grund. Derved undgår ubehagelige overraskelser for begge parter, hvilket muligvis vil opstå, hvis de havde ingen anden mulighed end at købe og sælge og den aktuelle markedspris, når det blev tid for dem at gøre forretning. Mest sandsynligt de to parter ikke behøver at købe og sælge på samme tid, selv om, og dette er, hvor rollen som spekulant er så vigtig. Deres engagement i futures handel betyder, at der altid er nogen til at købe de kontrakter, der sælges, eller at sælge dem, der købes.

Hvad er Ansvar grænser?
Hvad er Escrow Regnskab?
Kan jeg få et realkreditlån lån med Bad Credit?
Hvad er et krav Option?
Hvad er scenarieanalyser?
Hvad er bankaktier?
Hvad er fordele og ulemper ved at have et kreditkort?
Hvad er lejeværdien?
Hvad er en simpel låneaftale?
Hvordan kan jeg finde den bedste pris for Investment Property interesse?
Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?

Leave a Reply

trade online