Hvad er indhold frem for form?

Indhold frem for form er en finansiel opgørelse standard fra de grundlæggende regnskabsprincipper. Formålet med erklæringen kræfter revisorer til at fremlægge transaktioner baseret på økonomiske indhold end på juridiske form. Tre krav, udgør dette regnskabsprincip: fuldstændighed, relevans og nøjagtighed. Alle transaktioner skal opfylde disse krav i indhold frem for formalia princip. Regnskaber udarbejdet ved hjælp af dette princip ofte præsentere information i den sandeste mulige måde.

Fuldstændighed kræver alle finansielle transaktioner, der udgør det sidste billede af hver enkelt erhvervsvirksomhed. Virksomhederne skal registrere alle transaktioner i sin fulde form. Hvis en transaktion har flere dele, der vil forekomme over tid, må revisor kun registrere den del, der påvirker den aktuelle regnskabsperiode. Oplysninger er ofte nødvendigt at informere interessenter om længe transaktioner. Alle skemaer eller andre beregninger nødvendigt at registrere transaktioner kan også være nødvendigt udlevering til interessenter.

Relevans betyder, at en finansiel transaktion har indflydelse på virksomheden. For eksempel, hvis udgifterne betalt for flere år siden for aktiver ikke faktor i udskiftning beslutninger. Den pris, der betales oprindeligt er ikke sandsynligt, at forekomme igen. Derfor bør revisorer ikke indeholde oplysningerne i alle rapporter for at gøre ny et køb. Et andet eksempel er relevante i indhold frem for form, er der, hvor omkostningerne er forskellig under forskellige alternativer

kun betragtes som alternativ er en relevant pris.

Nøjagtighed i indhold frem for form, dikterer alle registrerede transaktioner er fejlfri. Beregninger bør være klare og koncise, som viser virkningerne af finansielle oplysninger. I mange tilfælde kan en regnskabsmæssig manager eller supervisor nødt til at underskrive på regnskabsrapporter og udsagn. Denne signatur indikerer en anden person gennemgået de dokumenter, beregninger, og transaktioner for nøjagtighed. Afstemninger kan også være nødvendigt at teste for nøjagtighed.

I nogle tilfælde kan revisorer ofre nøjagtighed, når udfylde årsregnskabet. Fuldstændighed og relevans er mere mening i forbindelse indhold frem for form. Selv om revisorer skal stræbe efter nøjagtighed til enhver tid, at bruge for mange timer arbejder på et projekt kan resultere i forsinket regnskab. Andre aktiviteter kan også lide, når revisorer sakke agterud på grund af tid-relaterede emner. For eksempel kan beskatte rapporter eller offentlige arkivering tidsfrister ikke opfyldes af et selskab.

Mens virksomhederne skal indberette alle oplysninger lovligt, er det ikke nødvendigvis er det vigtigste aspekt af finansiel information. En virksomhed som regel har en juridisk afdeling, anmeldelser disse oplysninger. Revisorer foretrækker bundlinjen, det er, om virksomheden givet overskud. Forsøg på at tilfredsstille både juridiske og økonomiske aspekter under indhold frem for formalia er for besværlig for revisorer.

Hvad er en omsætningshastighed?
Hvad er købers anger?
Hvad er en undervands realkreditlån?
Når Kan nogen sætte pant i mit hus?
Hvad er et realkreditlån?
Hvad er en rabat Note?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er en virksomhedsovertagelse på lager?
Hvordan vælger jeg den bedste jord realkreditlån?
Hvad er en ikke-hjemmehørende selvangivelse?
Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?

Leave a Reply

trade online