Hvad Er kapitel 7 Konkurs Regler?

Kapitel 7 konkurs regler styrer, hvem der kan søge om denne type af konkurs, og hvornår de kan anvende. For eksempel er en af ​​de kapitel 7 konkursregler, at en part, skal være en person til at indgive kapitel 7. Andre regler omfatter dem, der fastsætter, at en person, som indgiver denne type af konkurs, skal demonstrere, at han ikke har penge nok til at betale sin gæld. Derudover kan han ikke have et afladet konkurs, som er mindre end otte år gamle. Ligeledes en person, der havde en konkurs sagen afvist i det foregående 180 dage af grunde som retskendelse krænkelser eller svig ikke er berettiget til et kapitel 7 konkursbegæring.

Et af de vigtigste kapitel 7 regler regulerer, hvem der kan søge om denne type af konkurs. Enkeltpersoner er normalt berettiget til denne type af konkurs decharge, men interessentskaber og selskaber er det ikke. Dette betyder ikke, at de ikke kan indgive konkursbegæring, men da der er andre typer af konkurs, der er tilgængelige for partnerskaber og virksomheder.

Den sum penge, den enkelte skylder er normalt ikke en faktor i, hvorvidt han er berettiget til konkursen, men nogle typer af gæld, kan ikke være berettiget til decharge. For eksempel er mange typer af studerende lån ikke er berettiget til kapitel 7 udledning. Kapitel 7 konkurs regler, der normalt udelukker børnebidrag som en dischargeable gæld så godt.

Der er også kapitel 7 konkurs regler, som indebærer mulighed for en person til at tilbagebetale sin gæld. For at være berettiget til denne type af konkurs, kan en persons indtægt ikke overstige de medianindkomsten i hans tilstand. I tilfælde af at en persons indkomst er for høj, kan han stadig have ret til at indgive denne type af konkurs, hvis han ikke har nok disponibel indkomst til at skabe en rimelig femårig tilbagebetaling plan for en betydelig del af sin gæld.

Nogle kapitel 7 konkurs regler indebære den tidligere indgivelse af konkursbegæring. Normalt en person er ikke berettiget til denne type af konkurs, hvis færre end otte år er gået, siden han fik et kapitel 7 konkurs eller færre end seks år er gået efter et kapitel 13 konkurs. Ligeledes, hvis en person havde en konkurs sagen afvist i de sidste 180 dage, fordi han overtrådt en retskendelse, er han ikke berettiget til denne type af decharge. Det samme gælder, hvis en person begået svig eller misbrug af konkurslovgivningen.

Hvad er en Secured Bond?
Hvad er en kontrakt om Deed?
Hvad er Skadesløsholdelse?
Hvad er fordelene ved et ekstra pant betaling?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?
Hvad er de almindeligt anerkendte regnskabsprincipper?
Hvad er en Jackpot?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er en FSA Godtgørelse?
Hvad er en Selvbygger Hjem garanti?

Leave a Reply

trade online