Hvad er købers anger?

Købers anger er betegnelsen givet til følelsen af ​​en person ofte får efter at have foretaget et stort indkøb. Selvom spændt på tidspunktet for købet, når de har brugt en masse penge, mange mennesker føler en dyb beklagelse og bekymring, at de har truffet den forkerte beslutning, der omtales som købers anger.

Købers anger tager mange forskellige former, de fleste af dem karakteriseret ved en høj grad af angst, som regel om at have foretaget en forkert beslutning. Nogle gange er købers anger strejker, når en person gør et køb, de måske ikke har rent faktisk haft penge eller kredit for, og efter at købe den de begynder at indse, at de levede godt uden for deres midler, og bekymring begynder at vokse over konsekvenserne. Dette gælder især for køb som at købe et nyt hjem, som er en af ​​de mest almindelige udløser for købers anger, skyldes på ingen lille del til de enorme summer normalt er involveret.

Købers anger kan også fokusere på at bekymre dig, at et køb blev foretaget på det forkerte tidspunkt, og at man ved at vente en bedre aftale kunne havde. Denne type af købers anger er især udbredt i it-sektoren, og i biler, nye generationer af produkter, hvor der frigives regelmæssigt. En person kan foretage et køb, og derefter straks begynde at ønske de havde ventet på den næste generation til at komme ud, da deres produkt snart vil være forældet. Denne type af købers anger er stort set ubegrundet, da den samme sag kan ske på ethvert tidspunkt, som nye generationer hele tiden bliver rullet ud. Det er især udbredt, når en ny generation af et produkt er straks frigives, dog i spidsen for køberen til at ønske, de havde ventet en uge eller to før at forpligte sig til et køb.

Købers anger kan også udtrykke sig som ekstrem skyldfølelse over at købe handle selv. Især med mennesker, der kan have et problem med overforbrug, efter at have foretaget et køb, de kan begynde at føle beklagelse for at have endnu engang bukkede under for en afhængighed. Dette kan også manifestere sig som en bekymring for, hvordan andre vil se deres køb, især hvis de let kan opfattes som useriøst eller i dårlig dom.

Psykologisk, købers anger giver god mening. En forbruger skifter fra én tilstand til en anden, når du foretager et køb, hvor staten, før de har gjort købet har enorm positiv indflydelse, og købet bagefter mister en stor del af det. Inden du foretager et køb, er en køber står over for en stor del af valg, hvilket giver dem en følelse af agentur og magt i verden. De har penge eller kredit til at bruge, og komme til at udøve deres dominans over markedet ved at placere deres købekraft.

Efter købet, har dog alle muligheder forsvundet. Købers anger kan sætte ind som de ser sig selv låst til en enkelt afgørelse, som måske eller måske ikke har været den bedste, og søge deres købekraft reduceret. Ikke længere handler fra en position af kontrol, mange mennesker reagerer ved at forsøge at distancere sig fra den købende handle, til at bekræfte deres følelse af at have haft et bredt felt af valgmuligheder. Købers anger er, på denne måde, ses som en meget simpel tilstand af kognitiv dissonans, hvor ønsket om at bevare fuld kontrol og uendelige muligheder sammenstød med virkeligheden i faktisk at udøve denne kontrol ved at begrænse disse muligheder.

Hvad er en compliance-afdeling?
Er det bedre at købe eller leje et hjem?
Hvad er Explosion Insurance?
Hvad er fordelene ved et Home Garanti om forhandleren?
Hvad er en reservation pris?
Hvad Er MACRS?
Hvad er en lovbestemt Reserve?
Hvad er et overskud Limit?
Hvad er Valuta Værdiansættelse?
Hvad er en sikring af pengestrømme?
Hvad er konvertibel valuta?

Leave a Reply

trade online