Hvad er Kommerciel Udlån?

Kommerciel udlån er den proces, udlåner penge til etablerede enheder, såsom en virksomhed, et interessentskab eller begrænset ansvar selskab. I nogle tilfælde vil erhvervsudlån tage form af en revolverende kreditlinje, at virksomheden kan bruge til at håndtere operationelle omkostninger og andre typer af driftskapital behov. På andre tidspunkter, vil kommercielle udlån indebærer en udvidelse af banklån med fast eller variabel rente og et sæt af vilkår, herunder en varighed.

Processen for kommercielle udlån tager en lidt anderledes tilgang end lån, arrangementer, der fokuserer på sikring af sikkerhed. Når institutioner, der tilbyder kommercielle lån, er der ofte fokus på cash flow i virksomheden først, og de aktiver, der kunne bruges som sikkerhed sekund. Dette er nyttigt for en virksomhed, der er i stand til at påvise en konsistent strøm af kontanter over en længere periode, men har lidt i vejen for fysiske aktiver såsom fast ejendom. Hvis långiver vurderer cash flow og vurderer, at ansøgeren kan dokumentere en rimelig evne til at tilbagebetale lånet i henhold til vilkår, da banken lånet vil sandsynligvis blive givet.

Kommercielle låneinstitutioner også en tendens til at give en fordel til virksomheder, der ikke er fundet med asset-baserede lån. I almindelighed er renten for kommercielle udlån er lavere end andre typer af lån eller revolverende business kredit arrangementer. Dette vil betyde, at virksomheden vil betale mindre for det privilegium at modtage finansiel bistand fra en kommerciel långiver.

Dog bør det underforstået, at de fleste kommercielle låneinstitutioner har høje standarder, når det kommer til stabilitet i virksomheden, især cash flow. Af denne grund, kan en virksomhed finder det mere vanskeligt at opnå kommercielle udlån i nogle tilfælde. Desuden kan en uforudset ændring i cash flow effekt af strukturen i den revolverende kreditlinje, hvis långiver bestemmer, at kunden ikke længere kan styre mængden af ​​kommercielle forlænget kredit.

Hvad er et tredje marked?
Hvad er et negativt cash flow?
Hvad er en indtægt sammenfattende regnskab?
Hvad er Asset Accounting?
Hvad er Afledte instrumenter?
Hvad er en ekstraordinær indtægt?
Hvad er de forskellige typer af arbejdsløshedsforsikringen for selvstændig?
Hvad er Stock Portfolio Management?
Hvad er et POD-konto?
Hvad er tidligt Stage Venture Capital?
Hvad er koncernens valuta?

Leave a Reply

trade online