Hvad er kreativt bogholderi?

Kreativ bogføring er en beskrivelse af regnskabspraksis, der ikke betragtes som ulovlige, men kan være noget ud over det sædvanlige. Nogle gange refereret til som Hollywood regnskab, indtjening ledelse, eller madlavning bøgerne, ideen bag kreative regnskabspraksis er ofte at fremhæve de positive aspekter af virksomhedens finansielle situation, samtidig med at nedtone eventuelle negative faktorer. Til en vis grad, kan regnskabsmæssige uregelmæssigheder af denne type være vildledende for potentielle investorer, og derfor ofte anses for at være uetisk, selvom strategien kan forblive inden for lovens bogstav.

Som med de fleste typer af vildledning, er de mest effektive eksempler på kreativ bogføring dem, der fortæller en del af sandheden, men nedtoner alle elementer, der kunne ændre opfattelsen af, at virksomheden ønsker at videregive til andre. For eksempel kan en virksomhed spille op det faktum, at det for nylig haft en markant øget salg i løbet af sidste kvartal. På samme tid er meget sagt om det faktum, at omkostningerne steg i forhold til at hoppe i salget, effektivt udligne det ekstra salg. Hvis de, som hører om det øgede salg ikke sonden lidt dybere, opfattelsen vil sandsynligvis være, at virksomheden nu er finansielt stærkere, når de i virkeligheden virksomheden har opnået lidt at ingen vækst overhovedet.

Der er mange grunde til, at en virksomhed ville gøre brug af kreativ bogføring. En af de mere almindelige er at øge ønsket om bestanden er udstedt af virksomheden. I nogle lande, kan dette ske ved at frigive rapporter, der indikerer officerer modtager bonusser på grund af øget salg, selv om denne volumen ikke resulterede i nogen reel stigning i overskuddet. På samme tid, frigiver virksomheden yderligere aktier i bestanden. Dette sender besked til investorerne, at selskabet er på farten, og vil lokke nogle til at udføre ordrer til at købe aktier, før de bliver opkøbt af andre investorer. Slutresultatet er, at efterspørgslen efter bestanden drev op værdien af ​​aktierne, og fordele virksomheden økonomisk.

I de senere år har en række nationer taget skridt til at begrænse forekomsten af ​​kreativ regnskabsføring i gennemførelsesforordninger, der gør det sværere for virksomhederne at koge bøger og forelægge en finansiel situation, der ikke fortæller hele historien. Håbet er, at ved at gøre det, vil investorerne kunne få alle de data, der kræves for at træffe en informeret beslutning om deres investeringsmuligheder, og forhindre økonomien i at blive påvirket negativt af vildledende regnskab praksis på store virksomheder. Da der er en række måder at engagere sig i kreativ bogføring, chancerne er, det vil tage en årrække at udforme regler, der vil gøre dem uortodokse regnskabsmæssige processer udtrykkeligt ulovligt.

Hvad er en licens Bond?
Hvad er state lønskatter?
Hvad er en investeringsforening Trust?
Hvad er en Glamor Stock?
Hvad er Nationalization?
Hvad er en underfinansieret Pension Plan?
Hvilke lande anvender progressiv beskatning?
Hvad er medicinsk Student Insurance?
Hvad er en finansiel indvirkning?
Hvad er Unified Tax Credit?
Hvad er en Finders Fee?

Leave a Reply

trade online