Hvad er lejeværdien?

Lejeværdien er et begreb, der bruges til at beskrive det monetære beløb, der ville blive betalt for at leje et stykke af ejendom, der er af samme karakter som en anden ejendom. Sammenligningen giver mulighed for faktorer som begge ejendomme, der tilbyder tilsvarende mængder af kvadratiske optagelser til både de strukturer på ejendommen, og det parti, som strukturer blev placeret, og ligheden i steder for begge de ejendomme, der anvendes i sammenligningen. Denne fremgangsmåde bruges ofte i færd med fastlæggelsen den rimelige markedsværdi af en given ejendom, baseret på den aktuelle værdi af en tilsvarende ejendom beliggende i en lige så attraktiv beliggenhed.

Der findes en række forskellige applikationer til lejeværdien. Man har at gøre at identificere, hvor meget en udlejer kan opkræve betaling for leje af enheder inden for et bestemt kvarter. Baseres lejen tal på de nuværende beløb, som andre i området kan kommandoen for lejligheder med tilsvarende faciliteter gør det muligt for udlejeren at være konkurrencedygtig og øge hans eller hendes chancer for at sikre lejere. Alle mulige faktorer vil blive taget i betragtning, herunder alder fra lejlighedskomplekset, tilstedeværelse af hårdttræ gulve eller gulvtæpper på værelserne, placeringen af ​​bygningen i forhold til butikker, skoler, og huse for tilbedelse, og selv det beløb, af parkeringspladser til rådighed for hver lejer.

Begrebet lejeværdien kan endda bruges i processen med at forhandle om bodeling i løbet af en skilsmisse forlig. Ved at vurdere lejeværdien af ​​fast ejendom at den ene part ønsker at blive tildelt, er det muligt at betragte indkomsten for hver part, og deres samlede formue til at beslutte, hvad den anden part i den sag, får til gengæld. Tage lejeværdien i betragtning gør det også nemmere at bestemme retfærdig tal i forbindelse med eventuelle underholdsbidrag og børnebidrag, der kan være involveret i afviklingen, især hvis børnene skal forblive opbevares i depot hos den part, der overtager familiens hjem. Brugen af ​​denne fremgangsmåde er især vigtigt i jurisdiktioner, der ikke anerkender begrebet fælleseje, i, at fastlæggelsen af ​​lejeværdien kan hjælpe med at lede til en mere ligelig skilsmisseforliget.

Lejeværdien er også vigtigt, når det kommer til at løse problemer, der kan opstå, når en lejer misligholder en leasingkontrakt. For eksempel, hvis en virksomhedsejer leasingaftaler plads for hans eller hendes driftsøkonomiske og derefter ikke er i overensstemmelse med vilkårene i lejekontrakten, vil bygherren tage skridt til at få ejeren fjernet fra lokalerne. En domstol vil sandsynligvis tildele bygningsejeren en dom baseret på lejeværdien af ​​pladsen til den resterende tid på lejemålet. Dette hjælper med til at minimere de tab, som ejeren, der har indgået i lejeaftale i god tro, tro, at lejeren vil opfylde betingelserne i kontrakten. Det er vigtigt at bemærke, at mens lejeværdi og den månedlige leje er nævnt i lejeaftalen ikke kan være det samme, kan retten identificere både tal og derefter vælge, hvilken figur er mere rimelig i lyset af omstændighederne omkring misligholdelse af lejer.

Hvad er Alpha generation?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvor kan jeg få gratis juridisk rådgivning?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er kvantitativ Portfolio Management?
Hvad er de bedste tips til Aktier Investment?
Hvad er en konstant Dollar BNP?
Hvad er Wholesale Banking?
Hvad er Endowment Skat?
Hvad er Fra Balance Finansiering?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?

Leave a Reply

trade online