Hvad er operationel leasing?

En operationel leasingkontrakt er en leasingkontrakt, der tillader en person retten til at anvende fast ejendom på kort sigt, uden at nogen ejendomsret. Nogle eksempler på operationel leasing omfatter leasing af erhvervsejendomme af virksomhedsejere, leasing af fly et luftfartsselskab, eller leasing af industrielt udstyr fra producenterne. Der er en række grunde til at vælge en operationel leasingkontrakt i modsætning til andre typer af lejemål eller decideret ejerskab.

Med en operationel leasingkontrakt, er leasingperioden betydeligt kortere end den samlede forventede levetid af den faste ejendom udlejes. Denne type lejemål er ideel til folk, der ønsker at være i stand til at bruge ejendommen, men ønsker ikke at eje den. Ejerskab leveres med en række af ansvar og risici, der kan ikke være acceptabelt. Leasingkontrakter give en hel del mere fleksibilitet, som kan være meget gavnlig, og et velstruktureret lejekontrakt kan skære ned på udgifterne til at drive en virksomhed.

I en hovedstad lejekontrakt, derimod lejekontrakten kommer med nogle ejerrettigheder. En række kriterier, der kan forårsage en leasingkontrakt skal klassificeres som en kapital lejekontrakt. Hvis længden af ​​lejemålet overstiger 75% af den forventede levetid af ejendommen eller værdien af ​​lejemålet overstiger 90% af den værdi, det er en hovedstad lejekontrakt. Ligeledes, hvis lejekontrakten indeholder en mulighed for at købe til en kurs under markedsværdien eller ejerskabet af ejendommen er overført i slutningen af ​​lejekontrakten, er det en kapital lejekontrakt.

Kapital-og operationel leasing behandles forskelligt på de finansielle balancer, skatteopgørelser og andre finansielle oplysninger. Dette gør sondringen mellem de to vigtige, og i mange regioner, er sondringen klart defineret i loven til at sikre, at folk klassificere deres lejemål hensigtsmæssigt. For børsnoterede selskaber, er at holde finansielle plader ærlig og reflekterende af virksomhedens faktiske situation særligt vigtigt.

Vilkårene for en operationel leasingkontrakt kan variere betydeligt. Det er vigtigt at evaluere lejeaftale med omhu for at bekræfte, at vilkårene er rimelige, og sikre, at de er fuldt forstået. Hvis folk ønsker at bestride de vilkår eller de er bekymrede over ordlyden på en leasingaftale, bør de stemme, disse spørgsmål før lejemålet er underskrevet, og bedt om at få dem rettet. Når en operationel leasingkontrakt er underskrevet, er det meget vanskeligere at bestride de vilkår, og folk kan ende op i ubehagelige situationer som resultat.

Hvordan gemmer jeg penge til et bryllup?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvordan beregner jeg Nettogæld?
Hvad er et realkreditlån konstant?
Hvad er et opkald mulighed?
Hvad er War Bonds?
Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er Windfall Elimination Der?
Hvad er Annuitization?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Condo?

Leave a Reply

trade online