Hvad er partnerskab selvangivelse?

I mange jurisdiktioner, er et partnerskab selvangivelsen en oplysende afkast. Det betyder, at den fremsættes med henblik på at give en skat bureau med oplysninger om indtægter og udgifter af partnerskabet i spørgsmålet. I modsætning til andre selvangivelser, dog har de filer ikke foretage en betaling eller modtage en refusion i forhold til de beløb, der er anført på skemaet. I stedet er partnerne som regel forpligtet til at indgive særskilte selvangivelser indberette deres andele af overskud eller tab fra erhvervslivet. Afhængigt af beregningerne i disse afkast, kan hver partner være forpligtet til at foretage en skattebetaling eller modtage en refundering.

Partnerskab selvangivelser er dokumenter partnerskaber fil med en skattemyndighed. De er som regel beregnet til at informere om de penge, partnerskabet har fortjent, udgifter, det har betalt, vinder den har haft, og tab, det har lidt. Et partnerskab normalt kun bruger et partnerskab, selvangivelse at indberette de oplysninger, som er retligt forpligtet af afgiften agenturet. Mange jurisdiktioner ikke kræver et partnerskab for at gøre en skattebetaling ved indgivelsen et afkast.

Det faktum, at partnerskabet selvangivelser er normalt oplysende afkast er ikke ensbetydende med, at partnerne slippe skattepligt. Stedet, er hver partner typisk kræves for at indgive en enkelt selvangivelse ud til partnerskabet selvangivelsen. På en selvangivelse, vil hver partner rapportere andel af interessentskabets indkomst eller tab, der gælder for ham. Han vil derefter fremsætte sin egen skat beregninger baseret på hans partnerskab aktie og figur det beløb, han skylder i skat. Hvis han skylder skatter, han normalt skal betale dem, når han indgiver sin selvangivelse, men i nogle tilfælde kan en eller begge parter modtager en refusion i stedet.

Normalt, dem der fil partnerskab selvangivelser også oprette tidsplaner for partnerne i branchen. Disse skemaer indeholder oplysninger om partnerens andel af indtægterne fra partnerskabet såvel hans andel af virksomhedens tab. Hver partner bruger sin tidsplan for at indgive sin egen personlige selvangivelse.

I mange tilfælde består et partnerskab af to personer at drive en virksomhed sammen. Men undertiden kan et partnerskab omfatte flere forskellige mennesker, som alle partnere i samme virksomhed. Antallet af berørte personer ikke ændre antallet af partnerskab selvangivelser, der er nødvendige, dog. De fleste jurisdiktioner kræver et partnerskab, selvangivelse per virksomhed, uanset hvor mange partnere der er, og en separat afkast fra hver partner.

Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?
Hvad er et finansieringsselskab Broker?
Hvad er en Contra-konto?
Hvad er Term Life Insurance?
Hvad er et fiktivt beløb?
Hvad Er kapitel 7 Konkurs Regler?
Hvad er en endogen variabel?
Hvad er en blind tillid?
Hvad er de forskellige former for vederlag strategi?
Hvad er Credit Control?
Hvad er intern Expansion?

Leave a Reply

trade online