Hvad er Personal Finance?

Personlig finansiering er den proces til effektivt at styre aktiver i besiddelse af en enkeltperson eller en familie. Den tilgang dikterer, at opmærksomhed er givet til den generation af indkomst for husstanden, færre specifikke beløb af denne indkomst til at dække alle udgifter forbundet med husholdning, og tage skridt til at oprette reserver af kontanter og andre aktiver for løbende finansiel sikkerhed. En bred vifte af ressourcer kan blive anmodet om at støtte i processen med personlig finansiering.

Grundlæggende til opgaven af ​​personlige finanser er at have et fast greb om strømmen af ​​indkomst i husstanden. Indtægten er normalt i form af løn eller løn fra et job, selv om andre formularer på indkomst kan ansøge. Renteindtægter fra investeringer, underholdsbidrag eller børnebidrag og andre former for kompensation, der alle kan henføres som en indtægt.

Sammen med at identificere kilder og samlede indkomst, også effektiv personlig finansiering kræver en klar forståelse af de faste og variable udgifter i forbindelse med husstand. Faste udgifter vil ofte omfatte husleje eller afdrag på realkreditlån, bil betalinger, og eventuelle udestående lån. Variabel betalinger kan omfatte fødevarer, månedlige forsyningsudgifter eller månedlige bank gebyrer.

Når indtægter og omkostninger er identificeret, er det næste skridt i en personlig finansiere planen er at etablere et budget. Til en vis grad, er denne allerede er opnået ved at bestemme hvor mange penge der kommer ind i husstanden, og hvor meget skal gå ud for at opfylde gældsforpligtelser. Over og ud over de poster, er der også behov for at afsætte nogle penge for de udgifter, der måske ikke igen hver måned. Dette kan omfatte emner såsom tøj udskiftning eller auto reparationer.

Efter at have identificeret alle aktuelle gældsforpligtelser og grundlæggende leve behov, er det næste skridt at vurdere, hvor meget indkomst er tilbage. Det er fra denne resten at det er muligt at begynde at opbygge finansielle formue. En del af denne resterende del kan afsættes til underholdning, såsom et måltid eller en film. Imidlertid bør dette overskud indkomst også bruges til at opbygge en opsparingskonto, der er afsat penge til college, anskaffelse livsforsikring, og finansiere en pensionsordning. Selv hvis der kun er et lille beløb tilbage efter et møde med alle de forpligtelser, er det klogt at sætte dette lille beløb til side i nogle typer af rentebærende konto. I løbet af et år, vil denne lille mængde begynder at vokse og skabe mere finansiel stabilitet.

En vigtig del af personlig finansiering er planlægning for pensionering. Selv hvis folk i husstanden har en pensionsordning gennem arbejdspladsen, bør oprettelse af et personligt plan være et af målene. Sammen med planlægning for pensionering, er der også behov for at afsætte midler, som kan investeres i obligationer, aktier, fast ejendom og andre ventures, der vil kunne skabe mere velstand over tid.

I tilfælde af, at afgifterne ikke er tilbageholdt af en arbejdsgiver, vil den personlige økonomi dikterer, at lære hvordan man beregner disse skatter og forelægge dem for den rette offentlig instans. Gør dette til en prioritet vil være med til at sikre, at der altid er penge til rådighed til dækning af skatter samt andre juridiske forpligtelser.

Et vigtigt aspekt af personlig finansiering er overvågning af effektiviteten af ​​budgettet og foretage justeringer, når det er nødvendigt. En justering kan være nødvendig på grund af en stigning eller tab af indkomst, uventede begivenheder såsom naturkatastrofer eller sundhedsmæssige spørgsmål, eller udvidelse af familiens enhed via ægteskaber og fødsler. Ideen er at altid få mest ud af, hvad aktiverne er på hånden, mens planlægningen af ​​fremtidige begivenheder til de bedste af dine evner.

Hvad er de uden bankkonto?
Hvad er et brev af garantikapital?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?
Hvad er en cosigner?
Hvad er forskellen mellem et Tax Credit, og et skattefradrag?
Hvad er Deeds?
Hvad er de bedste tip til at købe Call Options?
Hvad er en Notice of Assessment?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Indien?

Leave a Reply

trade online