Hvad er personlig rigdom?

Personlig rigdom er den samlede værdi af en bestemt person aktiver og ejendele. Hvad er og ikke er personlig rigdom virker meget ligetil, men det kan være en forbavsende kompliceret. I de fleste tilfælde, er personlig formue opdeles i tre områder

likvide aktiver, værdi af ejendele og gæld. Når en virksomhed anses for en person, som regeringen, de aktiver, der hører til virksomheden, er teknisk set ikke personlige rigdom, selv til virksomhedens ejer.

Det første aspekt af personlige formue er, hvad der er og ikke er en person. En enkelt menneske er en person, uanset situationen, og alt af værdi, der direkte tilhører ham anses for personlig rigdom. Denne linje begynder at sløre, når en virksomhed ejer poster. Visse virksomhedstyper, især virksomheder, der anses for folk af regeringen. Disse virksomheder har deres egen ejendom, og der kan ikke indgå direkte i en anden persons rigdom.

Det næste aspekt er en egentlig definition af rigdom. Den første del af rigdom er likvide aktiver. Et aktiv er flydende, når det er rigtige penge eller kan være omsat til penge uden tab eller udvidet tidsramme. For eksempel er penge i en bank konto væske, men pengene i en livrente er det ikke. Banken penge kan trækkes tilbage til enhver tid at give rigtige penge. Pengene i den livrente er bundet op med det program, så den er tilgængelig kun gennem at manipulere med livrente selv.

Værdien af ​​de enkelte ejendele er det næste hoved aspekt af personlig rigdom

på mange måder, er det værdien af ​​ikke-likvide aktiver. Denne kategori er fyldt med ting af værdi, der ikke kan omsættes til faktiske penge hurtigt, såsom fast ejendom, biler eller langsigtede investeringer. I dette tilfælde er værdien af ​​en personlig besiddelse defineret som den pris, som personen skulle betale for at erstatte dette punkt på ethvert givet tidspunkt. Ofte er denne værdi får en procentuel reduktion efter det er optalt til at repræsentere straffen for hurtigt at konvertere ikke-likvide aktiver til penge.

Det sidste store aspekt af personlig rigdom er gæld, både dem, der skylder den person, og dem, den person skylder. Når en person skylder penge, er, at beløbet trækkes fra hans rigdom

hvis folk ejer de enkelte penge, så det er føjet til hans rigdom. Generelt vil en gæld får en procentuel ændring og en, der repræsenterer den tid og indsats for at betale eller indsamling af gæld.

Gæld er ofte brugt som en måde at fudging rigdom totaler da de er meget nemme at sætte op. Hvis en person ønsker at skjule penge eller gøre det synes som om, han har mere end han faktisk gør, er det nemt at flytte en stor sum likvide aktiver, før vurderingen, og derefter flytte den tilbage efter. Dette er en almindelig måde af lav-Balling en virksomheds skattemæssig værdi.

Hvad er Skat gæld?
Hvad er manglende forsikring?
Hvad er indtægter dele?
Hvad er en relevant Range?
Hvordan laver jeg udbetalinger en bankcheck?
Hvad er en finansiel rådgiver?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?
Hvad er immaterielle omkostninger?
Hvad er diversificering vækst?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?

Leave a Reply

trade online