Hvad er produktaktivering Cost Management?

Produkt omkostningsstyring er en tilgang, der hjælper i processen med at evaluere og holde produktomkostninger inden for rækkevidde, der betragtes som acceptabelt for virksomhed, der fremstiller produkterne. Ideen med denne type forvaltning er at opnå den mest gavn af det produkt, som regel ved at begrænse de samlede udgifter, der er involveret i produktionen af ​​produktet, mens udbyde varer eller tjenesteydelser, der er af høj kvalitet og i stand til at konkurrere med lignende produkter på markedet . Produkt omkostningsstyring bidrager til at øge potentialet i virksomheden til at operere på et overskud, idet ledelsen processen har til formål at holde produktionen udgifter inden for et rimeligt udvalg.

Det overordnede mål med produktet omkostningsstyring er at studere alle de faktorer, der går i produktion indsats og afgøre, om disse omkostninger er forsvarligt i forhold til at lade selskabet til at generere det højeste overskud fra salget af det enkelte produkt. Det betyder, at lederen vil se nærmere på faktorer som omkostninger til råvarer, der anvendes til at skabe de produkter, udgifter til direkte arbejdskraft på samlebånd anvendes til fremstilling af produkterne, og eventuelle faste omkostninger forbundet med fremstillingsprocessen. Gør det, gør det muligt at bestemme virksomhedens omkostninger for hver produceret enhed, som igen kan sammenlignes med de samlede omkostninger forbundet med oprettelsen af ​​disse enheder. Herfra kan opgaven med at fastlægge en salgspris for hver enhed, der dækker alle relevante omkostninger og giver virksomheden mulighed for at tjene penge på hver solgt enhed bestemmes.

På et konkurrencepræget marked, er processen med produktet omkostningsstyring ekstremt vigtigt. Som et middel til at øge avancen på hver produceret enhed, kan lederen se på mulighederne for at trimme produktomkostninger ved at overveje alternative råvarer eller at finde en måde at strømline lønomkostninger forbundet med line produktion. Denne proces er normalt i gang, og kræver, at finde den ideelle balance mellem kvalitet og omkostninger, der vil give virksomheden mulighed for at være konkurrencedygtige på markedet, mens det stadig giver, hvad forbrugerne ønsker og behov.

For ideer til, hvordan du håndterer produktet koste mere effektivt, vil ledere ofte sammenligner den nuværende proces med metoder, der anvendes af konkurrenterne. Feedback fra forbrugerne kan også give værdifuldt fingerpeg i, hvordan man ændre produktionsprocessen som et middel til at reducere omkostningerne og samtidig bevare kvaliteten. Produkt omkostningsstyring ofte indebærer oprettelsen af ​​en team, der kan hele tiden holde øje med hvert aspekt af fremstillingsprocessen, give input til hvordan man laver forbedringer, der sparer penge, og i sidste ende gøre det muligt for virksomheden at producere varer og serviceydelser, der genererer mere profit per produceret enhed.

Hvad er fremmede investeringspolitik?
Hvad gør to og tyve Mean?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvad er de forskellige udgifter modeller?
Hvad er en isolering Tax kredit?
Hvad er international finansiering?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af Gave indkomst?
Hvad er de bedste tips til at købe ædelmetaller?
Hvad er ETF gebyrer?
Hvad er iShares?
Hvad er de forskellige typer af Small Business Insurance?

Leave a Reply

trade online