Hvad er Return On Investment?

Afkast af investeringer (ROI) er et begreb, der anvendes i den finansielle sektor til at beskrive den monetære gevinst ved at investere i en eller anden form for finansiel køretøj. Der er en række finansielle biler, der kan bruges til at opnå et rimeligt afkast af investeringerne. Aktier og obligationer typisk hvad der er tænkt på, når de overvejer at investere

Dog kan andre køretøjer som små virksomheder lån, ædle metaller, og kredittransaktioner, også give rimeligt afkast af investeringen. En investor simpelthen nødt til at forstå, hvordan man kan beregne og overvåge hans eller hendes investering og afkast satser.

Typisk, er afkastet af investeringerne bestemmes ved at dividere størrelsen af ​​den finansielle afkast fra en bestemt investeringsselskab med det samlede beløb af den monetære opbakning forudsat i første omgang. For eksempel, hvis en investor investeret $ 20 US Dollars (USD) og fik et afkast på $ 15 USD, han eller hun vil dele 15 af 20 til at få 0,75 eller en 75% forrentning. Jo højere afkast, jo større beløb en investor modtager som enten udbytte afkast eller kontant afkast.

Udbytte afkast er en særlig form for ROI, der medfører alle investorer at få et garanteret afkast på investeringer er baseret på den succes, virksomheden og uanset investeringsbeløbet. Som et eksempel kan en bestemt virksomhed har et meget succesfuldt år, og dermed ønsker at udvide udbytte tilbud på 1% af 10% af alle overskud til hver enkelt investor. Derfor er hver investor modtager det samme beløb til at vende tilbage for at investere i virksomheden.

Kontant vender tilbage ligner til udbytte afkast

Men hver investor får en anden afkast baseret på størrelsen af ​​investeringer, også kendt som aktier, de gav. For eksempel, hvis en andel af en bestemt virksomhed er vurderet til $ 5 USD på det frie marked, og en investor køber 100 aktier til $ 500 USD, men to uger senere aktierne er værd $ 600 USD den pågældende investor et afkast på 20 % og en kontant afkast på $ 100 USD. En investor, som købte kun $ 100 USD værd på lager, dog vil stadig få en 20% afkast, men kun få $ 20 USD kontant afkast.

Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er Segment Reporting?
Hvad er sundhedsudgifter?
Hvad er en opgørelse Reserve?
Hvad er en Trust Fund?
Hvordan gemmer jeg penge til et bryllup?
Hvad er en Corporate Credit Union?
Hvad er en udbetaling?
Hvad er Financial Action Task Force om hvidvaskning af penge?
Hvad er en Line-of-kredit realkreditlån?
Hvad Er Forbes 500?

Leave a Reply

trade online