Hvad er Short-Term Notes?

Kortfristede noter er gældsforpligtelser, der er planlagt til tilbagebetaling inden for en relativt kort periode. Noter af denne type kan være i form af kommunale obligationer, personlige lån, og selv finansielle dokumenter udstedt af staten og de nationale regeringer. Der er flere fordele forbundet med brugen af ​​kortfristet gæld noter, med både långiver og debitor normalt nyder godt af transaktionen.

Kommunale obligationer er en af ​​de mere almindelige typer af korte noter. Obligationer af denne type er ofte udstedes som et middel til at sikre midler i dag, at der kan anvendes til en form for samfundsnyttigt projekt. Varigheden for obligationen er normalt bestemmes af, hvor kommunen forventer at have midlerne i hånd for at afbetale gælden forpligtelse. Normalt tilbagebetaling planen kræver udstedelse af en forfaldsdato, der vil forekomme kort efter opkrævning af skatter eller en anden form for indtægter, at byen forventer at udnytte i pension gælden.

På samme måde, virksomhederne undertiden gøre brug af kortfristede pengesedler for at finansiere et projekt, som lancerer en ny reklamekampagne eller udvikle et nyt produkt. Kortsigtede erhvervskunder noter er struktureret til at ikke komme på grund af, før projektet begynder at generere indtægter, hvilket gør det muligt at betale resten af ​​lånet uden at røre de andre aktiver i selskabet. Ved at bruge denne strategi, har virksomheden ikke er til at aflede aktiver eller foretage nogen langsigtede økonomiske forpligtelser for at finansiere projektet.

I USA, er kortfristede statsgældsbeviser endnu et eksempel på disse typer af noter. Generelt er de noter planlagt til at modne alt fra tre måneder til et år. I mellemtiden, generere kortsigtede konstaterer betydelige indtægter, der kan bruges til en bred vifte af offentlige funktioner og projekter.

Både investorer og udstedere af korte noter drage fordel af denne type finansielt instrument. For investor, er afkastet som regel noget højere end andre investeringsmuligheder at gennemføre en tilsvarende grad af risiko. Udstedere har den fordel at opnå hårdt tiltrængte indtægter i dag, med den luksus at afdrage gælden forpligtelse efter en tidsplan, der er praktisk og vil ikke forårsage forstyrrelser med alle andre flyvninger på nuværende tidspunkt vedligeholdes af virksomheden. Generelt vil på kort sigt noter ikke en løbetid eller forfaldsdato seneste to år, selv om nogle finansielle fagfolk vil klassificere lån og obligationer, at moden inden for fem år som kortfristet gæld instrument.

Hvad er en Line-of-kredit realkreditlån?
Hvad er en forudbetaling?
Hvad er en service Fee?
Hvad er de bedste tips til Automated Futures Trading?
Hvad er en Core Fixed Income-strategi?
Hvordan kan jeg ansøge om stipendier?
Hvad er skat Udskudt?
Hvad betyder Par Yield Mean?
Hvad er Stock Market?
Hvad er et Clearing-konto?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?

Leave a Reply

trade online