Hvad er Social Security Tax Limit?

Den amerikanske Social Security-programmet er en pension program, udformet som forsikring for pensionister og handicappede. Det giver mulighed for de mennesker, der indbetales til systemet, mens de arbejdede – eller efterladte af disse mennesker – for at indsamle månedlige ydelser, når de har gået på pension eller bliver handicappede og ikke er i stand til at arbejde. Ligesom de månedlige ydelser er en fastsat grænse for dem, der kvalificerer til at modtage betalinger, der også er en årlig Social Security skat grænse. Denne grænse er baseret på løn og bestemmer, hvor meget en person kan betale i systemet årligt. Hvis en person, når denne grænse for et givet år, er Social Security skatter ikke længere indsamlet fra hans lønseddel, indtil det nye skatteår starter.

Siden programmets start i 1935, har Tærskelværdier for både fordele og skattebetalinger ændret. Social Security skat begrænse bruger den gennemsnitlige løn-indekset til at beregne, hvordan regeringen sætter løn-cap. I 2009 blev Social Security skat fastlagte grænse på årlige indtjening på $ 106,800 USD med en skattesats på 6,2 procent, der anvendes af både arbejdsgiveren og medarbejderen. Enhver indtjening over, at hætten ikke ville have været omfattet af afgiften.

Social Security skatteprocent fortsat på 6,2 procent for både arbejdsgivere og medarbejdere i 2010. For 2011 Social Security skat grænse for årlige indtjening afholdt på $ 106,800 USD, men en lønskat ferie vedtaget af den amerikanske kongres i 2010 reducerede den ansatte til 4,2 procent for indkomståret 2011. Arbejdsgiveren sats blev efterladt på 6,2 procent. Det betyder, at en medarbejder vil være ansvarlig for op til $ 4,485.60 i Social Security skat i 2011, mens dennes arbejdsgiver vil være ansvarlig for op til $ 6, 621,60.

Den skattemæssige grænse gælder også for selvstændige mennesker, der er forpligtet til at betale både arbejdsgiverens og arbejdstagerens bidragene. Dette efterlod selvstændige personer med ansvar for 12,4 procent i 2009 og 2010. Når Tax Relief Act af 2010 ændret Social Security kildeskat til 4,2 procent for de ansattes del, det gjorde den sats 10,4 procent for selvstændige personer i skatteåret 2011.

I 1937 blev Social Security skat grænsen sat til $ 3000 USD for indtægter og den kombinerede sats var 2 procent af dette beløb, eller $ 60. Siden de tidlige dage, har mange ændringer skete til den oprindelige lov. I 1965 vedtog den amerikanske kongres Medicare Hospital forsikringsret, og at skattesystemer begyndte at blive indsamlet de næste år, underlagt de samme løn grænser som Social Security beskatning. Separat indkomst grænser blev indført fra 1991 til 1993, hvorefter indtjeningen tærsklen for Medicare blev løftet helt. Cost-of-levende kvoter (cola) begyndte at træde i kraft i 1975 på grund af foranstaltninger truffet af den amerikanske kongres i 1972, og både Social Security skat på indkomst og den skattesats, selv begyndte at stige omkring 12 år efter at programmet blev aktive .

Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er Financial Accounting?
Hvad er Omfattende dækning?
Hvordan vælger jeg den bedste Farm ejendomsforsikring?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?
Hvad er fordele og ulemper ved Gold aktier?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er en Vederlag certifikat?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Tools?
Hvad er forskellen mellem den subsidierede og subventionerede lån?
Hvad er forskellen mellem et Tidende og Ledger?

Leave a Reply

trade online