Hvad er staten Arbejdsløshed Skat?

En tilstand arbejdsløshed skat betalt til en statsmyndighed af arbejdsgiverne med henblik på at finansiere arbejdsløshedsunderstøttelse midler. Delstatsregeringer betale arbejdsløse et tilskud til levende forudsat i forbindelse med deres job tab opfylde visse kriterier. Midlerne til disse betalinger kommer fra staten ledighed afgift af regeringen og betalt af arbejdsgiverne.

Hver stat i USA har en afdeling eller et agentur ansvaret for at indsamle afgifter såsom staten ledigheden skat svarende til Internal Revenue Service rolle for den amerikanske regering. Arbejdsgiverne skal med regelmæssige mellemrum betale en Statslig arbejdsløshedsunderstøttelse skat baseret på et forudbestemt procentdel af selskabets brutto lønningsliste op til en vis grænse pr medarbejder. For eksempel kan en virksomhed med en stat arbejdsløshed skattesats på 1,5% betale denne afgift på den første $ 10.000 US Dollars (USD) i løn udbetalt til en bestemt medarbejder. Efter denne tærskel, er ingen stat arbejdsløshed betalt selskabsskat. Priser og tærskler varierer fra stat og selskab.

Hvis en medarbejder er afskediget eller fyret for uretfærdige årsager, kan han eller hun gælder for delstatsregeringen for arbejdsløsheden kompensation. Når sagen er gennemgået og godkendt, vil dette resultere i et tilskud check eller betalingskort for et beløb svarende til en vis procentdel af lønnen optjent mens det tidligere job. Hvis en medarbejder bliver fyret uden grund eller beslutter at træde tilbage, kan staten vælge at nægte arbejdsløshed kompensation for, at de enkelte.

Staten Arbejdsløsheden skatteprocent kan justeres af staten til enhver tid og foregår typisk med tilbagevirkende kraft. For eksempel, hvis en stat regering har et overskud af arbejdsløshed krav og ikke nok midler til at betale dem kan det øge statens arbejdsløshed skat for en fjerdedel. Arbejdsgiverne skal tilpasse deres lønningsliste moduler at tage højde for eventuelle ændringer.

En tilstand er ikke i det uendelige udbetale dagpenge til en person. Bestemmelsen for den tid, at en regering vil betale ydelserne typisk etableret af den føderale regering. Længden af ​​tid, at en person kan trække ledigheden erstatning kan være kontroversielt. Nogle føler, at arbejdsløshedsunderstøttelse mindsker incitamentet til, at en potentiel medarbejder har for at lede efter et job.

Typisk vil modtageren af ​​arbejdsløshed kompensation tildeles en interviewer, der vil følge op med medarbejderen for at sikre, at medarbejderen aktivt søger arbejde. Modtageren skal bevise over for intervieweren, at han eller hun har været indsendelse genoptages eller programmer, og gå til samtaler, når det er muligt. Nogle arbejdsløshed agenturer kan hjælpe den jobsøgende i søgen efter beskæftigelse.

Hvad er en paraplyorganisation fond?
Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?
Hvad er en balance?
Hvad er en Brokerage?
Hvad er en Feeder Fund?
Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er kilden til a-kasserne?
Hvad er en Vostro-konto?
Hvad er porteføljerisiko?
Hvad betyder Above Water Mean?
Hvad er Ejendom skade?

Leave a Reply

trade online