Hvad er Target Costing?

Target koster er en form for omkostningsstyring værktøj, der sigter på at minimere omkostningerne til produkter, der fremstilles i løbet af livscyklus af disse produkter. Ideen er at bruge denne fremgangsmåde som et middel til at skabe en ideel balance mellem krav fra forbrugerne med hensyn til holdbarhed og brug af de fremstillede produkter, og målene for producenten til at generere overskud fra disse produkter. Med target koster, virksomheder beskæftiger strategier for at holde driftsomkostninger under en vis størrelse, hvilket igen gør det muligt at opretholde en acceptabel fortjeneste ved at sælge produkterne til en enhedspris, at forbrugerne føler er rimeligt og konkurrencedygtigt med de produkter, der udbydes af andre selskaber .

Med målet koster, er den tilgang at nå frem til den ideelle balance mellem de operationelle omkostninger og fortjeneste margin noget anderledes end andre metoder, såsom hvad der er kendt som generel eller traditionelle koster. En traditionel metode hovedsageligt starter ved at vurdere omkostningerne ved produktion, herunder reklame-, distributions-og administrationsomkostninger, bruger derefter disse data til at nå frem til en enhedspris, der præsenteres for forbrugerne til deres behandling på markedet. Derimod begynder mål koster med en bestemmelse af hvilken type af pris forbrugerne er tilbøjelige til at kræve for at købe produkter, er du arbejder baglæns til at bringe drifts-og produktionsomkostninger i overensstemmelse med dette tal. Dette betyder ofte driver produktionsanlæg med en høj grad af effektivitet samt gøre klogt og omkostningseffektivt valg med reklame og andre redskaber til at nå ud til forbrugerne.

Når målet koster lykkes, en virksomhed kan opretholde en overskudsgrad på over en længere periode. Selvom der kan være mindre udsving i nogle faktorer, såsom sæsonbestemt ups and downs i forbrugernes indkøbsvaner eller stigninger i omkostningerne til arbejdskraft eller råvarer, virksomheder normalt bevæger sig hurtigt at kompensere for disse faktorer og beskytte det niveau for fortjeneste genereret. Afhængigt af hvad der sker på markedet, kan der være behov for at tilpasse enhedspris for produkter i nogle måde. For eksempel, hvis markedet for lignende produkter er inde i en udvikling, hvor enhedspriserne er stigende, kan målet koster tilgang giver fabrikanten mulighed for også justere priserne opad lidt, idet man stadig være inden for en komfortabel overskudsgrad og fortsat være konkurrencedygtige med andre virksomheder forsøger at tiltrække opmærksomhed fra forbrugerne.

En af fordelene ved målet koster, er, at det ofte kan fjerne den tid, der kræves for at gå tilbage og justere driftsomkostninger på et senere tidspunkt. Siden den tilgang, begyndte med at identificere den pris, som forbrugerne sandsynligvis vil være villige til at betale, design af produktionsprocessen ofte allerede eliminerer affald og er designet til at fungere på den højeste grad af effektivitet muligt. I teorien betyder det, at målet koster sparer tid og penge ved at minimere chancerne for at skulle omarbejde den proces så ofte for at forblive effektive og konkurrencedygtige på markedet.

Hvad er de forskellige typer optioner Trading strategi?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er en global ETF?
Hvad er en 10-årige Treasury Note?
Hvad er en medicinsk Refusion konto?
Hvad er en Pie Fundraiser?
Hvad er kreditrisiko Insurance?
Hvad er kvalitative egenskaber?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvad er en Kontrakt Buyout?
Hvad er en junk bond?

Leave a Reply

trade online