Hvad er Total Shareholder Return?

Samlet afkast til aktionærerne har at gøre med mængden af ​​overskud modtaget af investorerne som følge af deres investeringer. Processen tager højde for eventuelle afskrivninger eller påskønnelse i bunden værdien af ​​de værdipapirer, der er involveret i den investeringsstrategi, samt eventuelle overskud, der genererer fra reinvestering af udbytte. Beregning af det samlede afkast til aktionærerne er ofte en god måde at evaluere den nuværende præstationsniveau for det selskab, der udsteder værdipapirer.

Central på at fastslå det nuværende samlede afkast er at se på eventuelle ændringer i prisen per aktie af sikkerheden. Ideelt set vil aksjer værdsætter i værdi i stedet afskrive. Det betyder, at prisen per aktie vil stige. Når denne handling finder sted, vil mængden af ​​samlede afkast opleves af aktionæren stige så godt.

På samme tid, også beregning af det samlede afkast til aktionærerne indebærer evaluere virkningen af ​​ændringen i pris per aktie på udbytte, der er udstedt til investorerne. Når enheden prisstigninger, chancen for en positiv indvirkning på størrelsen af ​​de udbetalte udbytter er sandsynlig. Men et fald i prisen per aktie normalt har en negativ effekt på udbytte, selv om graden af ​​effekt vil variere afhængigt af, hvordan udbyttet regnede.

Generelt er en periode på mindst seks måneder analyseret for at identificere det nuværende samlede afkast til aktionærerne. Men det er ikke usædvanligt i op til ét kalenderår til at tjene som tidsramme for evalueringen. Et tankegang er, at en fuld tolvmåneders periode giver et mere retvisende billede af udførelsen af ​​bestanden. Dette anses for rigtigt som at analysere en helt kalenderår vil give mulighed for sæsonmæssige medgang og modgang, og også give tid til midlertidige faktorer, som kan have forårsaget en kortsigtet stigning eller et fald i værdien af ​​aktierne at stilne af.

Et samlet afkast til aktionærerne, der er positiv er en stærk indikator for, at den enhed, der udsteder aktier eller sikkerhed er stabil og mulige fremtidige vækst. Når et negativt samlet afkast til aktionærerne er udstationeret, bør investorerne se meget nøje på relevante faktorer til at bestemme, om de værdipapirer, der fortsat skal holdes, eller sælges før yderligere tab finde sted.

Hvad er Private Venture Capital?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Hvordan jeg Budget for en bil betaling?
Hvad er Regnskab etik?
Hvad er en administrator?
Hvad er en private udenlandske investeringer?
Hvad er fordelene ved Mobile Banking?
Hvad er et likviditetsbudget?
Hvad er den aktivallokering portefølje?
Hvad er Extension Pricing?
Hvad er Return On Investment?

Leave a Reply

trade online