Hvad er værktøjet Value?

Utility værdi er en værdi, der tildeles en investering på baggrund af forventede ydeevne. Individuelle investorer bruger deres egne metoder til bestemmelse af brugsværdien af ​​potentielle investeringer. Folk kan nå frem til forskellige vurderinger af nytteværdi afhængigt af, hvordan de vægt de involverede variable, hvilket er hvorfor en person kan sige, at en investering er god, mens en anden kan sige lige det modsatte. Når man overvejer en ny investering, kan at tage sig tid til at bestemme nytteværdien være en vigtig del af processen.

To ting er i balance, når det bestemmes nytteværdi af en potentiel investering. Den første er det forventede afkast. Folk kan bruge givet marked oplysninger til at gøre forudsigelser om tilbagelevering eller de kan stole på oplysningerne møbleret med investeringen. For eksempel har et bevis for indlån med en rente på fire procent en klar forventet afkast. Mennesker kan også overveje, hvor lang tid der kræves for at have investeringen, og hvilke typer af faktorer kan resultere i et fald af de forventede afkast.

Dernæst investor ser på den forventede risiko. Risiko kan betyde forskellige ting for forskellige investorer. Nogle investorer foretrækker at tage en meget konservativ holdning og begrænse deres risiko så meget som muligt, mens andre er villige til at påtage sig en høj risiko investeringer, især hvis de er korte sigt, i bytte for chancen for store afkast. Forskellige investorer har varierende risikovillighed, der skal afvejes, når man overvejer en investering at beslutte, om den forventede afkast er risikoen værd.

Med disse oplysninger i tankerne, kan investor bestemme brugsværdi og afgøre, hvorvidt investeringen er et smart valg. Nogen med en lav risikovillighed kan vælge et lavt afkast, investering med lav risiko for hovedparten af ​​hans eller hendes formue, mens en investor med høj risikovillighed kan være villige til vægt en portefølje med mere høj risiko aktiver. Hendes eller hans afgørelse kan også være baseret på faktorer som markedsvolatilitet og fremskrivninger.

Investorer kan og laver fejl, fordi det ikke er muligt at helt forudsige fremtiden. Det skal også overvejes og afbalanceret, når de evaluerer potentielle investeringer for at afgøre, hvorvidt de vil være sunde valg. Dette er en af ​​grundene til investorer sprede deres porteføljer så meget som muligt

er det muligt at lave en dårlig prognose, men mindre tilbøjelige til at 20 dårlige forudsigelser. Derfor kan en investor råd til at tabe i et område af en portefølje, fordi de andre områder sandsynligvis vil overleve intakt.

Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?
Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?
Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er PURE Konkurrence?
Hvad er gæld Finansiering?
Hvad er de forskellige Vederlag modeller?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er Butterfly strategien?
Hvad er de bedste tips til rette balance mellem en Ledger?
I Business, hvad almindelige årsager til negativ cash flow?
Hvad er kreativt bogholderi?

Leave a Reply

trade online