Hvad er Young Driver Insurance?

Unge driver forsikring, også kendt som teenage eller teenage driver forsikring, giver forsikring beskyttelse for unge bilister. Mange forsikringsselskaber hensyn unge bilister som en væsentlig risiko og kan hæve deres præmier i overensstemmelse hermed. Automobile forsikringsselskaberne kan også reducere præmierne på unge chauffør forsikring, hvis den unge pågældende opfylder visse kriterier. De ekstra omkostninger forbundet med at sikre et teenage driver afspejles i såvel stand-alone unge chauffør forsikringer samt husholdning politikker, der dækker et eller flere unge bilister i familien.

Forsikringspræmier og dækningen er delvist bestemt af den grad af risiko knyttet til den forsikrede. Desværre kan de unge og uerfarne bilister komme ind i ulykker som følge af skødesløshed, umodenhed, eller i nogle tilfælde at være under indflydelse af narkotika og alkohol. Forældre, der søger at sikre deres mindreårige børn som chauffører kan opleve, at deres bil forsikringspræmier skyrocket. I nogle tilfælde, kan forældre reducere disse præmier noget ved at sikre deres teenagere kun på billigere husstand biler eller ved at øge deres fradragsberettigede. Det kan være det værd for forældre at shoppe rundt for unge chauffør forsikring for at se, om de kan finde et bedre tilbud, end hvad de er i øjeblikket betaler.

Nogle forsikringsselskaber giver særlige incitamenter til unge chauffør forsikringskunder, som fremmer forskellige former for ansvarlig adfærd ved at tilbyde premium-reduktioner. For eksempel kan unge bilister, der opretholder høje karakterer i skolen være berettiget til en væsentlig rabat på deres præmier. Dette program kræver normalt, at den unge chauffør regelmæssigt forelægge sin rapport kortet eller sigt kvaliteter til forsikringsselskabet til gennemgang. Begrundelsen for denne unge chauffør forsikring rabat er, at studerende med bedre karakterer kan være mindre tilbøjelige til at engagere sig i risikable køreadfærd nu og i fremtiden.

En anden måde for Teen bilister til at reducere de præmier, de betaler for bilforsikring er at gennemføre en chauffør uddannelse kursus. I nogle steder, er førerens uddannelse ikke et obligatorisk kursus i skolen, men det kan være et tilbud til dem, der ønsker at tage det. Nogle forsikringsselskaber vil nedsætte præmierne på unge chauffør forsikring, hvis den studerende kan bevise at hun har gennemført en omfattende kursus i kørsel og de regler, af vejen. Mens nogle eksperter mener, at omfattende erfaring bag rattet i en bil er mere effektiv til at forhindre ulykker end klasseundervisning uddannelse, forsikringsselskaberne fortsætte med at belønne dem, der har gennemført et klasseværelse program.

Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er vandret integration?
Hvad er et planøkonomi?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er et IOU?
Hvad er en regnskabsmæssig Ratio?
Hvad er en Treasury Note?
Hvad er en kollektiv Trust?
Hvad er de bedste tips til Professional Financial Management?
Hvad er Information Omkostninger?

Leave a Reply

trade online