Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?

Forlader et job på grund af en afskedige, opsigelse eller flytte kan være en stressende proces. Beslutningen om, hvad de skal gøre med en 401 (k) kun bidrager til stress og forvirring. Heldigvis er valg temmelig begrænset, hvad en tidligere medarbejder kan gøre med en 401 (k) efter at have forladt et job. Vigtigst er det, bør man rådføre sig med de menneskelige ressourcer afdeling, samt en revisor eller finansiel rådgiver, eller gør dybdegående forskning sig selv. Vær opmærksom på relevante frister for beslutninger, der skal træffes vedrørende fremtiden for de 401 (k).

Internal Revenue Service (IRS) kræver administratoren af ​​401 (k) til at sende en redegørelse for de muligheder til rådighed for den tidligere medarbejder inden for 30 til 90 dage efter afgørelsen fristen. I denne periode er det vigtigt fuldt ud at udforske de muligheder til rådighed. Selvfølgelig vil disse afhænger af, om man har et nyt job allerede, hvorvidt den nye arbejdsgiver tilbyder en kvalificeret pensionsordning, og ens økonomiske situation. Hvis pengene er stram, og pengene i 401 (k) skal være adgang til at dække leveomkostninger, dette er en mulighed, omend en dyr én.

Hvis den tidligere medarbejder gør ikke noget om hans eller hendes 401 (k) med den tidligere arbejdsgiver, kan administratoren beslutte at få 401 (k) distribueres direkte til ejeren af ​​planen. Der er en automatisk opkrævet 20% i skat, ofte tilbageholdt direkte af administratoren. Hvis ejeren er yngre end pensionsalderen på 59 ½, kan han eller hun også blive ramt med en tidlig tilbagetrækning straf på 10%. Afhængig af ens skatteklasse og indtjening for året, kan der være yderligere afgifter skyldige på en snarlig tilbagetrækning.

En anden mulighed kan være at holde de 401 (k) som den er, med den samme institution. Dette kan ikke altid være en mulighed for mange grunde. For eksempel kan det koste den tidligere arbejdsgiver for at holde kontoen aktiv.

Nogle arbejdsgivere kan vælge at opkræve tidligere ansatte gebyrer for at opretholde 401 (k). Den tidligere medarbejders 401 (k) kan kun være berettiget med et minimum balance på 3.500 til 5.000 US-dollar (USD). Den enkelte kan fortsætte med at bidrage til 401 (k) på hans eller hendes egen, uden at tilsvarende midler fra arbejdsgiveren.

En anden mulighed er at overføre de 401 (k) til en kvalificeret pensionsordning på det nye arbejdsgiverens pengeinstitut efter valg. Nogle mister værdi i planen i løbet af rollover på grund af frasalg af aktier og andre bedrifter. Den tidligere institution kan have til at sælge alle aktiver, fordi den nye institution ikke kan have de samme investeringer, der kræver, 401 (k), der skal overføres i kontanter. Enhver kvalificeret pensionsordning, såsom en Keogh plan eller anden pensionsordning, kan være et sted, at overføre en eksisterende 401 (k) planen.

En fjerde mulighed for en 401 (k) er at overføre det, i en proces, der kaldes en “rollover,” til en individuel pensionsordning (IRA) i den finansielle institution af ens valg. Dette kan give én ekstra frihed i den institution, man vælger, i stedet for at være begrænset til det nye arbejdsgiver. Dette kan også være en mulighed, hvis medarbejderen ikke har fundet et nyt job i den periode har tilladelse fra administratoren for den gamle 401 (k). Sørg for at tjekke med den finansielle institution, hvis fremtidige bidrag til rullet over konto er fradragsberettigede, fordi der i nogle tilfælde kan de ikke være, hvis man bidrager til en anden investeringsplan i samme år. Med alle de muligheder, der omfatter overførsel af midler fra en gammel 401 (k) ind i en anden kvalificeret pensionsordning, skal du sørge for at bruge en “direkte rollover”, således at pengene aldrig rører ens hænder, udløser uønskede skatter.

Hvad er en flydende Gæld?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er et Extended Hjem garanti?
Hvad er social kapital?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvordan vælger jeg den bedste Cash Management Software?
Hvad er Basel-aftalerne?
Hvad er en blackout periode?
Hvad er en Estimering metode?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvilke faktorer påvirker prisen på et kabel Bill?

Leave a Reply

trade online