Hvordan er en hel Life Insurance Premium Beregnet?

Et helt liv forsikringspræmie er penge, der betales til et livsforsikringsselskab i bytte for virksomhedens løfte om at betale et fast beløb i overensstemmelse med forsikringstageren anvisninger, efter død den forsikrede. Mange faktorer påvirker størrelsen af ​​den præmie, hvoraf de vigtigste er den alder, køn, sundhed og livsstil for de forsikrede. Andre faktorer omfatter de omkostninger, der er involveret i at sælge og vedligeholde den politik, samt oprettelse af besparelserne del af den politik, der kaldes den kontante værdi.

Den alder, køn, sundhed og livsstil for de forsikrede er taget hensyn til forsikringsselskabet eller transportør, når ansøgningen om forsikring er først er indgivet. Baseret på de oplysninger, som luftfartsselskabet kan vælge at kontrollere ved at sende ansøgeren til sin egen læge til en eksamen, kan transportøren have en meget god idé om, hvor længe ansøgeren kan forventes at leve under normale omstændigheder. Luftfartsselskabet ved også, baseret på aktuarmæssig analyse af dødelighed statistikken, hvor mange mennesker, ansøgerens alder kan forventes at dø i det aktuelle år. Det er luftfartsselskabets pligt til at opfylde død fordel påstande om, at procentdelen af ​​sine forsikringstagere samme køn, alder og livsstil som sagsøgeren, der bestemmer den præmie, der opkræves for livsforsikring. Livsstil spørgsmål kan være særlig indflydelsesrige, med brug af tobak, især at blive betragtet som en væsentlig faktor i reduceret den forventede levetid.

For eksempel, US Dollars (USD) død ydelsen pr politik, og luftfartsselskabets aktuarmæssig undersøgelse, hvis et luftfartsselskab har 1.000 kvinder, ikke-ryger forsikringstagere alder 30, med et gennemsnit på $ 25.000 tyder på, at 10 af dem, eller 1%, vil dø i samme år, at virksomheden kender det nok nødt til at betale omkring $ 250,000 USD i døden fordele for den pågældende gruppe af mennesker. Således, bare for at opfylde død pensionsforpligtelsen, skal transportøren indsamle en total på $ 250.000 dollars årligt fra denne gruppe, eller $ 250 USD per person – eller $ 10 USD per $ 1000 USD for forsikring. Det er den sats, og udgifter til forsikring, vil luftfartsselskabet opkræve en 30-årig, ikke-ryger kvindelig ansøger. Udgifterne til forsikring årligt stiger, da befolkningen bliver ældre

en gruppe af mennesker alder 40 vil have en højere dødelighed end en tilsvarende gruppe af mennesker alder 30.

Andre poster foruden udgifterne til forsikring er inkluderet i et helt liv forsikringspræmie, selv om. Farlige erhverv, såsom brandslukning og retshåndhævende samt farlige hobbyer såsom faldskærmsudspring eller cross-country motorcykel racing, kan have en dramatisk indflydelse på et helt liv forsikringspræmie, hvis luftfartsselskabet selv er indforstået med at udstede politik. Salgsomkostninger indgår også i et helt liv forsikringspolice, og kan være betydelige. Nogle luftfartsselskaber betale deres salgskontorer en kommission på op til 110% af første års præmie for visse livsforsikringer, selv om de fleste provisioner betalt for hele livsforsikring salg er i størrelsesordenen 40% – 70% af det første års præmie. Administrative omkostninger er inkluderet i et helt liv forsikringspræmie samt

ting som kontorleje og administrativt personale kompensation. Luftfartsselskabet også et beløb i den præmie, som overskud.

Den anden store komponent i et helt liv forsikringspræmie er de besparelser beløb, som er et beløb, der er investeret, og bibeholdt i den politik som “kontant værdi.” Over tid, kan det vokse til et betydeligt beløb, og hele livsforsikring er ofte fremmes som en investering, at forsikringstagerne kan bruge til at støtte deres pensionering. Kontant værdi er et aktiv, der kan lånes mod eller anvendes som sikkerhed, er omfattet af nogle restriktioner af transportøren. Pensionister med hele livsforsikringer kan låne fra deres kontantværdi eller bare trække den ned. Den død betalte fordel vil være faldet med ethvert beløb trukket ned, samt af eventuelle udestående lån. Da ældre borgere ikke har fået den samme livsforsikring behov som deres yngre kolleger, men det er ikke en ulempe, i henhold til hele livsforsikring fortalere.

En attraktiv egenskab ved en hel livsforsikring politik er, at så længe præmierne bliver betalt til tiden, det forbliver i kraft for livet af den forsikrede, og præmierne forbliver niveau. Da udgifterne til forsikring kan forventes at stige årligt, transportøren holder hele livet forsikringspræmie niveau år efter år ved at reducere mængden af ​​præmien betaling, der er bidraget til kontantværdi med det samme beløb, at udgifterne til forsikring stiger.

Hvad er en særlig vurdering?
Hvad er Kapitalbevarelse?
Hvad er ejendomsskatter?
Hvad er de forskellige typer investeringsfonde?
Hvad er sammenhængen mellem inflation og arbejdsløshed?
Hvad er en Composite-pris?
Hvad er Earnings Per Share?
Hvad er økonomiske indtjening?
Hvad er de forskellige typer af private equity-midler?
Hvordan beregner jeg månedlige Living udgifter?
Hvad er et Jumbo-cd?

Leave a Reply

trade online