Hvordan får jeg en bedre Revolverende Credit Limit?

Forbrugere, der ønsker et bedre revolverende kreditmaksimum er en række muligheder og kan få de bedste resultater ved blot at spørge. Før du anmoder om en stigning på en linje af kredit, dog kan det hjælpe at tage nogle skridt til at øge sandsynligheden for et positivt svar. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at forbrugerne, når anmodning stiger, kan deres finansielle institutioner foretage en undersøgelse på deres kredit historie, som kan have en negativ indflydelse på en kredit rapport.

Normalt folk skal have en konto åben i mindst et år, før de kan bede om en bedre revolverende kreditmaksimum. I løbet af den periode, hvor kontoen er åben, skal kunderne opbygge en god historie med den finansielle institution. Dette omfatter at betale regninger på en hurtig måde, som ikke medfører en høj balance, og begrænse antallet af tvister i forbindelse med kontoen. Hvis nogen har et problem med en købmand, for eksempel, er det tilrådeligt at forsøge at løse det med den handlende, inden der appellerer til den finansielle institution.

Opbygge gode kredit i almindelighed kan også hjælpe med til dem, der ønsker at øge en revolverende kredit grænse. Kredit score tendens til at blive bedre med rettidig betaling på konti. Folk regnskabsmæssige saldi bør betale dem ned til mindst halvdelen af ​​den samlede ramme. Det kan også bidrage til at gennemgå en kredit rapport for at kontrollere for eventuelle elementer, der ikke hører til. Disse kan potentielt skabe et problem med en kredit score, der let kunne løses ved at spørge til fjernelse.

Folk med gode historier kan automatisk tilbydes en stigning på en revolverende kreditmaksimum. Accept øger ikke kommer med en forpligtelse til at bruge dem, og folk kunne drage fordel af sådanne tilbud til at forbedre deres adgang til midler. Hvis de har brug for ekstra penge i fremtiden, vil det være til rådighed for dem uden at skulle anvende og vente. I andre tilfælde kan kunderne direkte anmode om en forøgelse. En repræsentant kan udføre en hurtig kredit check til at fastslå retten, og give oplysninger om størrelsen af ​​stigningen.

Virkningen af ​​en forespørgsel på en kredit score kan være forholdsvis minimal, især hvis kunder spørger sjældent og har god kredit. Kundeservice rådgivere kan være i stand til at tilbyde oplysninger om, hvorvidt en stigning på en revolverende kreditmaksimum vil sandsynligvis blive godkendt inden du sætter en anmodning igennem. Dette kan lade folk undgå negative mærker på deres kredit rapporter i forbindelse med henvendelser, der ikke vil føre til en stigning i kredit.

Hvad er et direkte citat?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er en kapitaltilførsel?
Hvilke faktorer bestemmer prisen på sølv?
Hvad er en kanal IRA?
Hvad er et skattemæssigt underskud fremførselsberettigede?
Hvad er en Cash Advance?
Hvad er en lønskala?
Hvad er en notar?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Company?
Hvad er en obligation indenture?

Leave a Reply

trade online