Hvordan jeg Lavere min mobiltelefon Bill?

Der er en række måder, hvorpå du kan sænke din mobiltelefon regningen. Begynd ved at gennemgå din plan og sørge for at du har nok minutter, men ikke for mange. Må ikke betale for alle tjenester månedlige at du kun bruger en gang imellem. Undgå også at bruge din mobiltelefon til Live-assistance og internationale opkald.

Det første skridt i at sænke din mobiltelefon regningen er at gennemgå din plan for at afgøre, hvis det passer til dine behov. Begynd ved at se på det antal minutter, der er inkluderet i din plan hver måned. Hvis du opdager, at du jævnligt overskrider dette beløb, og ofte betaler minuttakst Overdosering gebyrer, bør du straks ændre din plan for at give dig et større månedligt beløb. Tværtimod, hvis du har en plan, der giver dig alt for mange minutter bør du formindske størrelsen af ​​din månedlige plan.

Det er almindeligt, mobiltelefon selskaber at fratrække deres plan minutter for opkald, der er lavet til telefoner som ikke er i deres netværk. For at hjælpe med at reducere din mobiltelefon regningen, undgå at foretage unødvendige fakturerbare opkald i myldretiden. Enten vente til natten, når alle opkald er gratis, hvis du har denne mulighed eller bruge en fastnet. Ved at reducere din fakturerbare opkald, kan du gemme din plan minutter for de nødvendige opkald, og du kan endda være i stand til at reducere størrelsen af ​​din plan.

Det andet skridt er at vurdere de tjenester, du betaler for hver måned. Dette omfatter emner såsom internationale opkald planer, video messaging, og mobile internettjenester. Du bør ikke fortsætte med at betale for alt månedlige at du kun bruger en gang imellem. Det er sandsynligt, at være mere økonomisk at betale per anvendelseshyppigheden.

Selv hvis du bruger din mobiltelefon til internettet, overveje, om at gøre det er en nødvendighed eller en luksus. Hvis du har Internet-tjenesten på arbejdet og derhjemme, og du bruger tjenesten på din telefon til fritidsformål alene, vil du sandsynligvis opleve betydelige besparelser, hvis du fjerner det. Hvis du i øjeblikket ikke har internetadgang i hjemmet tjeneste, bør du sammenligne priser og afbryde tjenesten på din mobiltelefon, hvis du kan få det billigere i dit hjem.

Hvis du i øjeblikket er i vane med at bruge biblioteket assistance, kan du sænke din mobiltelefon regningen ved at finde en alternativ metode til at søge efter telefonnumre. Vejviser bistand kan være pebret og ofte unødvendige. Der er ofte gratis indstillinger, f.eks hentning af programmer, der tjener samme formål som en live-repræsentant. Desuden kan bruge et telefonkort til at foretage internationale opkald drastisk reducere din mobiltelefon regningen. Selvom udbydere almindeligvis forsøger at gøre deres internationale priser lyd attraktive i forhold til de satser, der tilbydes af forudbetalte telekort, vil du indse, at bruge din mobiltelefon er meget dyrt.

Hvad er social kapital?
Hvad er bankaktier?
Hvad er Emergency medicinsk evakuering Insurance?
Hvad er en Cash ISA Transfer?
Hvad er et modtagerland?
Hvad er Indtægter Udgifter?
Hvad er lukkede Credit?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Deposit Tasker?
Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?
How Do I Begin budgettering?
Hvad er fleksibel Premium Justerbar Life Insurance?

Leave a Reply

trade online