Hvordan kan jeg reducere min indkomstskat Bill?

Hvis du normalt skylder penge i skat sæsonen, så er der sandsynligvis nogle måder du kan reducere din indkomst skatteopgørelse. Selv hvis du typisk få en refusion, kan du ofte bruger de samme metoder til at få flere penge tilbage hvert år, selvom de præcise regler er tilbøjelige til at variere fra land til land og år. En idé er at sikre, at du får alle de fradrag, som du er berettiget til. Du bør også forsøge at nedsætte din skattepligtige indkomst ved at sætte penge væk på forskellige konti, inden den når din lønseddel, fordi det giver dig mulighed for at reducere omfanget af den indtægt, der skal beskattes. Derudover kan du overveje at ethvert skattefradrag, der gælder for dig, fordi du kan fratrække beløbet for den kredit fra din indkomstskat regningen.

En af de vigtigste måder at reducere den skat, du betaler, er ved at sikre, at du har taget alle de fradrag, som du er berettiget, og tydelig angivelse af dem i stedet for at tage netop den standard fradrag. Et typisk fradrag er det, du får, når du giver til velgørenhed

mange velgørende organisationer tilbyder kvitteringer for donationer, og du bør holde sådanne kvitteringer modtaget, hvis regeringen kræver bevis for din gavmildhed. Derudover kan mange af dine regninger i løbet af året blive trukket, hvilket betyder at dine fradrag, kan omfatte omkostningerne ved indregistrering af bil, pant renter og ejendomsskatter. Kan du også ønsker at holde styr på eventuelle udgifter til at se efter et nyt job, fordi du som regel kan fratrække, hvad du bruger til rejser, logi og måltider i løbet af jobsøgning, så længe du er på udkig inden for samme branche som din forrige position.

En måde at undgå en høj skat regningen er at reducere din samlede skattepligtige indkomst. Hvis du allerede har forsøgt at reducere din indkomstskat regningen med forskellige fradrag, skal du måske overveje at sætte dine penge ind i regnskabet, før det beskattes. For eksempel kan du normalt placere en begrænset sum penge til pensionskonti i det øjeblik du får din lønseddel, afskærmning det fra skatter og eventuelt placere dig i en lavere skatteklasse. Din arbejdsgiver kan også tilbyde en Health Savings Account (HSA), hvor du kan sætte et konkret beløb fra hver lønseddel at tilbringe tax-free på udgifter til lægebehandling på et senere tidspunkt. Derudover nogle arbejdsgivere tilbyder en konto, som du kan placere midler til børnepasning omkostninger, hvilket betyder, at du kan betale for dagtilbud til dine børn uden at betale skat af pengene.

Skattefradrag kan reducere din indkomstskat regningen hurtigt, fordi den nøjagtige mængde af kreditten – snarere end blot en procent – får slået din regning. Én måde at få kreditter er at tilføje energibesparende forbedringer af dit hjem, såsom ekstra isolering eller solpaneler. I mange tilfælde gør det muligt at tage kollegium klasser dig at få skattefradrag, også selvom du tage kurser bare for sjov. Hvis du planlægger at adoptere et barn, så du kan finde det nyttigt at vide, at mange udgifter i forbindelse med vedtagelsen processen er berettiget til skattefradrag, som kan udligne nogle af omkostningerne ved at vedtage.

Er der en leje fradrag?
Hvad gør Revisorer gøre?
Hvad er ekstern finansiering?
Hvad er alternativet Investment Market?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er en indtægt Effect?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er Regnskab Konservatisme?
Hvad er en online kontoudskrift?
Hvilke faktorer påvirker dommerne »Vederlag?
Hvad er en Health Insurance Premium?

Leave a Reply

trade online