Hvordan skriver jeg en Investor Forslag?

Virksomheder og enkeltpersoner skaber en investor forslag til ét formål: at fremkalde investeringer, som regel penge, fra en eller flere parter. Skrivning af en succesfuld investor forslag er i høj grad et spørgsmål om at forstå din målgruppe og tackle de bekymringer og spørgsmål, det er mest sandsynligt at have. Forslaget er generelt skrevet i sektioner, der begynder med højt niveau summariske oplysninger og udvikler sig til detaljeret plan sektioner. Den overordnede hensigt er at sikre investorernes tillid og dermed investor dollars.

En standard investor forslag begynder som regel med et resumé, der forklarer, hvorfor midlerne er nødvendige, og hvordan de vil blive brugt. Mens nystartede virksomheder har ofte brug for investorer til at komme væk fra jorden, kan en privatejet virksomhed opsøge investorer på noget tidspunkt i sin udvikling. For eksempel kan et bryllup planlægning virksomhed, der har været kørt fra en persons hjem har brug for en investor partner med henblik på at åbne en butiksfacade. Ligeledes kan en restaurant, der har brug for investor midler til at åbne en anden placering i en nærliggende by. Resuméer skal være kort og indeholder kun højt niveau oplysninger, fordi understøttende detaljer vil blive givet senere i forslaget. Resuméer bør også fange den potentielle investor interesse og gøre hende vil være en del af din virksomhed.

Det næste afsnit af Deres forslag bør være en return-on-investeringer (ROI) resumé, fordi i de fleste tilfælde, en investors primære interesse er den økonomiske fordel af investeringer. En ROI resumé almindeligt fortæller en potentiel investor, hvor meget han har at investere, hvor meget profit sin investering forventes at vende tilbage, og hvor længe han bliver nødt til at vente, både for at genvinde sin oprindelige investering, og at se en fortjeneste. Skrivning dette afsnit kan være lige så nemt som angiver hver af disse interessepunkter som et led. Som med resuméet, vil støtte detaljer kommer senere.

Investorens anden bekymring vil normalt være sandsynligheden for din venture-selskabets succes. Efter alt, er investor tage en risiko: hvis din virksomhed mislykkes, vil han ikke få dækket sine penge, uanset din ROI fremskrivninger. Du kan løse disse problemer ved at skrive en omfattende forretningsplan.

At føle sig tryg ved at risikere sine penge i en start-up virksomhed, vil investoren ønsker at vide en række ting, så som hvem din målgruppe er, hvor mange af disse personer er i umiddelbar nærhed af din foreslåede placering, hvordan du planlægger at nå dem, og hvem dine konkurrenter er. Han vil sikkert også gerne vide, hvad dine point for konkurrencemæssig differentiering er, og hvilken form for erfaring, du personligt, har der kvalificerer dig til at køre din forretning. Ved en udvidelse forslag, vil investoren også ønsker at vide, hvor længe du har været i branchen, din virksomheds overskud historie, oplysninger om din udbygningsplanen, og hvordan du har bestemt behov for udvidelsen.

I denne udvidelse beskrivelse, bør du også detaljer, hvordan du vil håndtere en eventuel øget arbejdskraft krav og hvordan du planlægger at lade folk vide om denne vækst. Du skal skrive en forretningsplan afsnit, der dækker alle disse punkter. Det vil formentlig være den længste del af din investor forslaget, og kan have behov for at være opdelt i logisk-titlen sektioner, såsom marketing, målmarked, analyse af konkurrenceforholdene.

Endelig vil investoren ønsker at se en finansieringsplan, der understøtter de tal i din ROI resumé. Denne plan bør præcisere alle omkostninger forbundet med at drive din virksomhed, at forklare din nuværende finansiering, og detaljer, hvordan investor midler vil blive anvendt. Dette afsnit er oftest præsenteres i et diagram eller et regneark, således at oplysningerne er let at finde og forstå.

Indimellem kan det være nødvendigt at behandle yderligere spørgsmål. For eksempel kan du støder på en investor, har altid ønsket at eje en blomsterbutik og er glad for at finansiere en anden placering, så længe hun kan køre den nye butik. I dette tilfælde, vil du skulle detaljer om de specifikke rolle investor i forhold til virksomheden som helhed. Husk også at inkludere dine kontaktoplysninger så du kan nemt nås.

Hvad er et Lien?
Hvad er Mobile Phone Insurance?
Hvad er en køber Broker?
Hvad er de forskellige typer af værdipapirer?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvad er en tilsigtet modtageren?
Hvad er en Estimering metode?
Hvad er en justeret kontooversigt?
Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er et Tender Offer?
Hvad er en fordringshaver?

Leave a Reply

trade online