Hvordan styrer jeg Family forbrug?

For at kontrollere familiens udgifter, er det normalt nødvendigt at gøre det til en gruppe indsats, der involverer alle familiemedlemmer i processen. Nogle gange er det svært at udrette, især i større familier. Først skal du beslutte, hvor mange penge du er villig til at tildele for familiens udgifter. Dette involverer normalt arbejder et budget at foranstaltninger indkomst mod alle faste udgifter. De penge, der er til overs, er hvad du har stadig nogle kontrol.

I de fleste familier har begge ægtefæller adgang til familiens kontante reserver på alle tidspunkter. Dette er normalt nødvendigt, fordi uventede udgifter kan komme op, skal straks rettes

Men for at styre familiens forbrug, kan det være nødvendigt at sætte en person ansvarlig for pengene. Selv om denne ægtefælle ville fungere som familiens bankmand ville han eller hun være dispensering kontanter baseret på retningslinjer, der i forvejen er blevet besluttet af familien som helhed. Hans eller hendes job ville ganske enkelt være at sikre, at alle familiens medlemmer var udgifterne inden for disse forudbestemt grænser. Så længe alle har haft input til den indledende beslutningstagning, bør der ikke være behov for vrede mod den person, der kontrollerer på pengekassen.

En anden måde at hjælpe styre familiens forbrug kunne indebære at sætte børn af en godtgørelse. Det Godtgørelsen skal være retfærdig, når den måles i forhold til familiens indkomst. Dine børn kan fortælle dig, at deres venner, har højere kvoter, end de gør, men det skal nok ikke indgå i ligningen. For at opnå succes på at kontrollere udgifterne, bør kvoter sættes baseret på, hvad din familie kan rent faktisk har råd til.

Du skal også huske, at i mange tilfælde brugt penge kunne være penge tjent. Du bør forsøge at drage fordel af salg elementer, når muligheden opstår. For eksempel, hvis din familie bruger en stor del af en bestemt type dåse suppe, og du finder suppen salg prissat er det sikkert en god idé at lagre op. Selvom din kontantudlæg kan være en smule mere for den pågældende shopping dag, i sidste ende har du sparet dig selv nogle penge.

Rekreation er et andet område, hvor det er ofte let at kontrollere familiens udgifter. Udnyt fritidsaktiviteter, der er gratis i dit område. Du kan planlægge en familie picnic eller en tur i et lokalt museum. I stedet for at gå ud middag og en film, kan du prøve at planlægge en familie nat med en filmudlejning og et hjemmelavet måltid.

Hvad er et konglomerat fusion?
Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er Cost of Debt Capital?
Hvad er High-Yield Municipal Bonds?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvad er en revolverende gæld?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?
Hvad er sølv Eagles?
Hvad er de forskellige typer af Forex Trading værktøjer?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?

Leave a Reply

trade online