Kan jeg konkursramte på min Studielånssystem?

I de fleste tilfælde kan konkurs ikke udledes studielån. Normalt er den eneste mulige måde, hvorpå studielån kan udledes, er gennem bevise varig invaliditet eller ved død, hverken en god mulighed. En anden metode til losning eller udfordre føderale studerende lån er, hvis den uddannelsesinstitution lukker før en eksamen. Dette sker mere almindeligt i erhvervslivet og handel skoler, og kan hjælpe en argumentere for, at studerende lån ikke skal tilbagebetales.

Forud for 1998, kunne nogle mennesker undgå tilbagebetaling af studielån under konkursbehandling. Strengere lovgivning i 1998 i USA gjorde det næsten umuligt at bevise, økonomiske problemer stor nok til at have studielån tilgivet gennem konkurs. Selv permanent invaliditet af en ægtefælle eller et barn kun er grund nok til udskydelse men ikke lån tilgivelse.

Det er derfor vigtigt ikke at ignorere studielån, og at gøre alt muligt for at låne så lidt som der er behov for. Når man ikke opretholde en betalingsplan på studielån, kan lånene gå ind i det, der kaldes standard. Når et lån officielt anses for at være i standard, mulighed for tilbagebetaling skrumpe dramatisk.

Hvis man stadig er aktuelle om studielån og ikke går ind i standard, der er en række måder at udskyde betaling af studielån. For det første kan gå i skole på deltid, med et minimum af seks enheder per semester udsætte tilbagebetaling af lån. For det andet, finansielle vanskeligheder kan også tillader en at udskyde betalinger indtil et senere tidspunkt. Midlertidig handicap kan også hjælpe en udskyde tilbagebetalingen af ​​lånet i op til tre år. Alle disse metoder kræver normalt ekstra papirarbejde bevise skolegang eller en medicinsk tilstand, f.eks. Det ekstra papirarbejde kan være det værd for at undgå at have lån i standard status.

Når et lån er i standard tilstand, det selskab, der ejer lånet har flere valgmuligheder. Enorme gebyrer kan vurderes til lånet, som gør den ultimative tilbagebetaling prisen meget højere. Student lån selskaber kan også pryde lønninger, eller tag indkomstskat refusion til at tilbagebetale en del af et lån. Dette tæller ikke som en faktisk forsætlig betaling af den person. Lånet er stadig i standard status.

Den normale syv års grænse, hvor kreditorerne kan samle en gæld, ikke gælder for studielån, selv privat studerende lån, som pr lovændringer i 2005. Faktisk i 2005, betød amerikansk lovgivning ændringer, der selv privat studerende lån er fritaget for konkursbehandling. Det betyder, at indtil en privat eller en føderal studerende lån er tilbagebetalt fuldt ud, kan en långiver fortsætte med at kræve betaling.

Det faktum, at studielån ikke kan udledes gennem konkurs skal give de studerende pause, når du tager ud lån. Overvejer at deltage billigere skoler for at hjælpe med at reducere uddannelse gæld er blot ét muligt svar. Søgning efter stipendier kan være en anden. Arbejde samtidig med at gå i skole, men vanskeligt, kan også medvirke til at reducere studerende lån betalinger, som vil fortsætte med at følge den ene, indtil lånet er helt tilbagebetalt.

Hvad er børsnoterede Stock?
Hvad er en defekt Trust?
Hvad er pålydende værdi?
Hvad er en sikring af pengestrømme?
Hvad er en Financial Accounting Statement?
Hvad er et behov baseret Scholarship?
Hvad er finansiel gearing?
Hvad er CVV CID?
Hvad er garant aftale?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er en priskrig?

Leave a Reply

trade online